Przelew poszedłEwka pisze:Zamówiłam i załaciłam za karmę dla Sabuni. Basię poprosiłam na PW o zwrot stówki.
Sunia w typie ogara, Stary Sącz
Re: Sunia w typie ogara, Stary Sącz

Tak!
Przepraszam, zapomniałam napisać
Przepraszam, zapomniałam napisać
W tym miesiącu, dzięki pewnemu sponsorowi
, który zostawił stówkę bezpośrednio u Hani, poprosiłam Basię na PW o przelanie z konta funduszu 200 zł (150 zł z przelewu ode mnie + 50 zł z przelewu od Żanetki) za hotelik Saby w listopadzie.

Byleby w sercu ciągle maj!
Zamówiłam karmę dla Saby - święta tuż, tuż i później mogłyby być kłopoty z jej zamówieniem.
Basię poprosiłam na PW o zwrot stówki.
Basię poprosiłam na PW o zwrot stówki.
Karma dotarła.
Dzisiaj mam fajny dzień, bo mogę przekazać kolejną dobrą wiadomość
I do Sabuni uśmiechęło się wreszcie szczęście. Dwa dni temu odebrałam pierwszy telefon, wczoraj było potwierdzenie, a dzisiaj mogę powiedzieć, że już w sobotę Sabunia jedzie do swego domku, do Gniewkowa. Zamieszka u przemiłych Państwa muzyków, którzy mieli już wcześniej sunię w typie ogara. Też ją przygarnęli, niestety rok temu, po ciężkiej chorobie ich sunia odeszła. Sabcia będzie miała dla siebie kawałek podwórka, w domu będzie jedynaczką, niemniej będzie dużo rąk i rączek do głaskania, bo jej przyszli Państwo mają sporo wnuków.
Państwo podglądali nasz wątek Saby, więc z całą pewnością podzielą sią z nami informacjami i zdjęciami z pierwszych dni pobytu Saby u nich - służę swoim e-mailem ewka05@poczta.onet.pl
Państwo wiedzą również, że tak, jak stało w ogłoszeniach, poprosimy z czasem o umożliwienie nam wizyty poadopcyjnej.
Już szukam chętnych z okolic Torunia, Bydgoszczy
AniuW miałaś rację - zgłosili sie lepsi!
Wszystkim, którzy troszczyli się o Sabę, w różnej formie, podczas jej oczekiwania na DOM ogromnie dziekuję.
Szczególne Bóg zapłać dla Hani

I do Sabuni uśmiechęło się wreszcie szczęście. Dwa dni temu odebrałam pierwszy telefon, wczoraj było potwierdzenie, a dzisiaj mogę powiedzieć, że już w sobotę Sabunia jedzie do swego domku, do Gniewkowa. Zamieszka u przemiłych Państwa muzyków, którzy mieli już wcześniej sunię w typie ogara. Też ją przygarnęli, niestety rok temu, po ciężkiej chorobie ich sunia odeszła. Sabcia będzie miała dla siebie kawałek podwórka, w domu będzie jedynaczką, niemniej będzie dużo rąk i rączek do głaskania, bo jej przyszli Państwo mają sporo wnuków.
Państwo podglądali nasz wątek Saby, więc z całą pewnością podzielą sią z nami informacjami i zdjęciami z pierwszych dni pobytu Saby u nich - służę swoim e-mailem ewka05@poczta.onet.pl
Państwo wiedzą również, że tak, jak stało w ogłoszeniach, poprosimy z czasem o umożliwienie nam wizyty poadopcyjnej.
Już szukam chętnych z okolic Torunia, Bydgoszczy

AniuW miałaś rację - zgłosili sie lepsi!
Wszystkim, którzy troszczyli się o Sabę, w różnej formie, podczas jej oczekiwania na DOM ogromnie dziekuję.

Szczególne Bóg zapłać dla Hani

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Rewelacyjna wiadomość.
Trochę sobie poczekała na dobry dom, ale się udało!!!
Trochę sobie poczekała na dobry dom, ale się udało!!!