Sabci szczególnie za dalsze nie poddawanie się

A gdzie ten szampan Kwadrowy

Moderator: BACHMATsforanemroda
Tylko patrzeć jak pójdzie w ślady brataaganowaczek pisze: Łycar niniejszym otrzymał 3 ocenę doskonałą, tak więc mamy hodowlankę![]()
Ja tam go na żywo nie widziałam ale na fotkach podoba mi się bardzo taki jak jest.aganowaczek pisze:A'propos psów-kluseczek: Sędzia stwierdził, że Łycar jest za chudy
chi chi chiiwonawas pisze: a na rowerze Sabcia zbytnio nie potrafi jezdzic bo zabilaby mnie o ogrodzenie gdyby zobaczyla innego psa na podworku :/
Oj miałby chłopak chętkęAnia W pisze:Tylko patrzeć jak pójdzie w ślady brata
A może w porównaniu ze mną - toczącą się beczkąAnia W pisze:Ja tam go na żywo nie widziałam ale na fotkach podoba mi się bardzo taki jak jest.
hmm a ja z oboma daje radę na rowerku spokojnie ... to mnie właśnie zastanawia od miesiąca jeździmy na rowerze plus spacerki psy średnio dziennie robią około 50 km Duśka je mniej niż jadła a przytyła w czasie cieczki poważnie czy może to być związane z hormonami??Bo jedzą tyle samo ( Duśka nawet mniej) spacery wspólne a jednak różnicę widać miedzy B-nosem a Duśkąiwonawas pisze:lepiej za chudy niz kluskateraz ja musze biegać, gdzie nie lubie :/ a na rowerze Sabcia zbytnio nie potrafi jezdzic bo zabilaby mnie o ogrodzenie gdyby zobaczyla innego psa na podworku :/
Kurcze szkoda...A Nemrod jaką miał dokładnie wadę? Kojarzę tylko smoczkowy efekt i jęzorekwszoleczek pisze:niestety z wielkim żalem muszę stwierdzić, że pies ma przodozgryz co eliminuje go z wystaw