Strona Klubu Ogara i Gończego Polskiego
-
Re: Strona Klubu Ogara i Gończego Polskiego
kwadra formularz nie wstawia od razu na stronę, tylko musi przejść przez ręce administratora strony klubowej, który zajmuje się tym działem.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
długo się zajmuje
ogólnie to taki sam temat jak baza GP na zielonym....
wszyscy chcieli by , żeby była, a nikt nie wie jak się do tego zabrać
ja jestem za...ale ze mnie informatyczne nemo...więc mogę się ino zrzucić

ogólnie to taki sam temat jak baza GP na zielonym....
wszyscy chcieli by , żeby była, a nikt nie wie jak się do tego zabrać

ja jestem za...ale ze mnie informatyczne nemo...więc mogę się ino zrzucić
Asia do admina tez pisalam i kazal mi wyslac jeszcze raz formularz wiec jeden z podanych "etapow" nie dziala jakby nie bylo. Ja wysylajac ogloszenie o sprzedazy szczeniecie nie chce czekac miesiac (bo tyle juz czekam) a maluch rosnie.
To wychodzac z tego zalozenia spodziewajac sie miotu w polowie ciazy powinnam wysylac ogloszenie zeby na czas sie pojawilo a zakladajac ze mialabym np zamowienie na wszystkie szczeniaki (teraz byly tylko 3 i jest to mozliwe) to co, czekalabym znow miesiac na zdjecie go. No srednio to sie ma do rzeczywistosci.
Nie wiem moze przesadzam ale chyba ogarow nie jest az tak duzo i tych ogloszen (chyba ze zadne sie nie pojawia) zeby nie mozna bylo tego przez miesiac wrzucic.
To wychodzac z tego zalozenia spodziewajac sie miotu w polowie ciazy powinnam wysylac ogloszenie zeby na czas sie pojawilo a zakladajac ze mialabym np zamowienie na wszystkie szczeniaki (teraz byly tylko 3 i jest to mozliwe) to co, czekalabym znow miesiac na zdjecie go. No srednio to sie ma do rzeczywistosci.
Nie wiem moze przesadzam ale chyba ogarow nie jest az tak duzo i tych ogloszen (chyba ze zadne sie nie pojawia) zeby nie mozna bylo tego przez miesiac wrzucic.
be the person your dog thinks you are
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
No ale zauważcie...są mioty od 2000 roku podane 

Spojrzałam tylko na mój miot - według strony klubowej urodzone 6 (5 psów, 2 suki). Chyba jakiegos w kojcu mam nie ogara a jakiegoś półogara 
P.S. Już wiem skąd ten błąd. Na ogarkowie jest źle wpisane.

P.S. Już wiem skąd ten błąd. Na ogarkowie jest źle wpisane.
no rozumiem ze moze na ogarkowie byc zle wpisane a ktos tak w slepo kopiuje ;/
be the person your dog thinks you are
Na naszej stronie klubowej jest nowa zakładka BIULETYNY KLUBU od nr 1 w roku 2002 do nr 8 ostatniego 2010r (pdf-y) 

Dzisiaj wysłałam swoją hodowlę w "hodowle", ciekawa jestem kiedy się ukaże, zobaczymyAsia_i_Bora pisze:kwadra formularz nie wstawia od razu na stronę, tylko musi przejść przez ręce administratora strony klubowej, który zajmuje się tym działem.

-
- Kontakt:
Witam
Rzadko zaglądam na forum ale widzę, że są problemy ze stroną klubową, dlatego uruchamiam gorącą linie
Napisz do Admina
Jeśli będzie jakiś problem napisz zareaguję bardzo szybko.
Admin
strony http://www.ogaryigoncze.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Rzadko zaglądam na forum ale widzę, że są problemy ze stroną klubową, dlatego uruchamiam gorącą linie
Napisz do Admina
Jeśli będzie jakiś problem napisz zareaguję bardzo szybko.
Już jest http://ogaryigoncze.pl/pl/galeria/86/ho ... w-las.html" onclick="window.open(this.href);return false;bea100 pisze:Dzisiaj wysłałam swoją hodowlę w "hodowle", ciekawa jestem kiedy się ukaże, zobaczymy
Admin
strony http://www.ogaryigoncze.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Klub Ogara i Gończego Polskiego zaprasza na stronę klubową http://www.ogaryigoncze.pl" onclick="window.open(this.href);return false;