PRZECHLEWKO 2010
Re: PRZECHLEWKO 2010
Pojawił się kalendarz konkursów 2010
Wynika z niego, ze Przechlewko rzeczywiście będzie na początku czerwca, zakończone konkursami 05.06.
A także to, że nie jest przewidziany konkurs tropowców przed wystawa klubową. Nie wiem czy teraz da się coś z tym zrobić - wiem, ze kiedyś była zasad, ze jeżeli nie ma konkursu w kalendarzu to nie może się odbyć.
Wynika z niego, ze Przechlewko rzeczywiście będzie na początku czerwca, zakończone konkursami 05.06.
A także to, że nie jest przewidziany konkurs tropowców przed wystawa klubową. Nie wiem czy teraz da się coś z tym zrobić - wiem, ze kiedyś była zasad, ze jeżeli nie ma konkursu w kalendarzu to nie może się odbyć.
- Malgosiaczek_27
Dzwoniłam przed chwilą do ZŁ w Słupsku i miły pan udzielił mi w końcu informacji 
Warsztaty poprzedzające konkurs tropowców zaczynają się 1 czerwca i będą trwały do 4 czerwca.
5.06. odbędzie się kończący je konkurs. A wszystkie szczegóły dotyczące godzin rozpoczęcia i zakończenia warsztatów na konkretne dni, zostaną przedstawione na stronie www Związku Łowieckiego, na 2-3 tygodnie przed samym konkursem.

Warsztaty poprzedzające konkurs tropowców zaczynają się 1 czerwca i będą trwały do 4 czerwca.
5.06. odbędzie się kończący je konkurs. A wszystkie szczegóły dotyczące godzin rozpoczęcia i zakończenia warsztatów na konkretne dni, zostaną przedstawione na stronie www Związku Łowieckiego, na 2-3 tygodnie przed samym konkursem.
- Malgosiaczek_27
- AniaRe
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
No my....
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Ja od tamtego roku chcę a teraz nie wiem czy dam radę czasowo 

Eee to jeszcze masz czas
Ja miałam ochotę na Przechlewko od 10lat i dopiero w tym to jest realne
A tak na marginesie to tydzień z Bożym Ciałem więc można z urlopem sobie pokombinować

Ja miałam ochotę na Przechlewko od 10lat i dopiero w tym to jest realne

A tak na marginesie to tydzień z Bożym Ciałem więc można z urlopem sobie pokombinować

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
pocieszająceAnia W pisze:Ja miałam ochotę na Przechlewko od 10lat i dopiero w tym to jest realne

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Tomek chyba też się wybiera, ale jeszcze o tym nie wie, mam nadzieję że wolne dostanie.
No nie! Tomek sam? Bez Kasi?
To jak żółtko bez jajka, lato bez słonka, grill bez piwa (bo bez karkówki umiem sobie wyobrazić
), Wars bez Sawy,miasto bez korków...itd.itd. 
To jak żółtko bez jajka, lato bez słonka, grill bez piwa (bo bez karkówki umiem sobie wyobrazić