Noclegi na weekend klubowy

Archiwum - Wystawy w 2010 roku

Moderator: BACHMATsforanemroda

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Noclegi na weekend klubowy

Post autor: Ania W »

Asia_i_Bora pisze: Pytanie do ogarowców, czy konkurs tropowców sprawi, że więcej osób będzie chciało przyjechać?
Asiu, ja mogę napisać tylko z mojego punktu widzenia...
Nie ukrywam, że to kolejna klubówka, która jest dla mnie "daleko" (Krosno,Swierkalniec, Książ, Białystok był w miarę blisko ale też raczej nie rzut beretem, no i Opole). Przynajmniej dwie ostatnie trochę nas "rozpieściły" a właściwie były tak zorganizowane, że wiele rzeczy umożliwiały. Dawały poprzez kumulację wystaw np. okazję do zrobienia uprawnień w weekend. Wiem, że nie o to chodzi, bo ja nie mam parcia na krycie ani nie zamierzam skończyć na trzech wystawach w jeden weekend ale to fakt.
Do tego póki kiedyś były testy i przegląd to klubówka była jedną z niewielu okazji kiedy można było załatwić te formalności przy okazji wystawy a nie kombinować w oddziale.
W tym momencie dla mnie to prawie wystawa jednodniowa jak każda inna, z tym że dość kosztowna bo daleko i chciałabym z noclegiem. Ja na pewno nie wezmę teraz udziału w dzikarzach i prawdę mówiąc raczej nie planuję w ogóle brać udziału w tego typu konkursach z Łozą w przyszłości.
Nie zarzekam się, że bez konkursu na pewno nie pojadę (tym bardziej, że będę miała wtedy niespełna roczną sukę i nie spodziewam się wielkiego sukcesu) ale zdecydowanie łatwiej będzie mi odpuścić bo biorąc pod uwagę koszty i "ofertę" bez konkursu (nie sugeruję, że to kogoś wina) to wolę na przykład jechać na warsztaty do Przechlewka (nie wiem dokładnie kiedy są w tym roku ale myślę, że jakiś tydzień później).
Oczywiście doceniam aspekt towarzyski (Białystok i Opole wspominam b. miło a byłam tam właściwie tylko towarzysko i poglądowo bo bez psa) ale czasami trzeba spojrzeć też na to z innej strony.

No to się trochę rozpisałam ;)

Aszemi - myślę że mimo wszystko bez Łozy i Frajdy , Szajka nie będzie "bezkonkurencyjna". bo biorąc pod uwagę liczbę młodych suk w rękach osób chcących je pokazywać na ringach będzie ciekawie ;)
bea100

Post autor: bea100 »

Ania W pisze:....z mojego punktu widzenia...
Nie ukrywam, że to kolejna klubówka, która jest dla mnie "daleko"
...
W tym momencie dla mnie to prawie wystawa jednodniowa jak każda inna, z tym że dość kosztowna bo daleko ...
...
Nie zarzekam się, że bez konkursu na pewno nie pojadę (tym bardziej, że będę miała wtedy niespełna roczną sukę i nie spodziewam się wielkiego sukcesu) ale zdecydowanie łatwiej będzie mi odpuścić bo biorąc pod uwagę koszty i "ofertę" bez konkursu (nie sugeruję, że to kogoś wina) to wolę na przykład jechać na warsztaty do Przechlewka (nie wiem dokładnie kiedy są w tym roku ale myślę, że jakiś tydzień później).
...
Absolutnie mam taki sam punkt widzenia.
A że Skierka w wieku Łozy (młodsza trochę)- pozwoliłam sobie zacytować AnięW- to samo i mnie dotyczy.
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Ania W pisze:Aszemi - myślę że mimo wszystko bez Łozy i Frajdy , Szajka nie będzie "bezkonkurencyjna". bo biorąc pod uwagę liczbę młodych suk w rękach osób chcących je pokazywać na ringach będzie ciekawie ;)
Liczę na to bo już wiem jaka to "frajda" wystawiać jedyną sukę w klasie ;)
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Awatar użytkownika
hania
Gadu-Gadu: 4788548

Post autor: hania »

Aszemi pisze:Ej dziewczyny jak tylko jak będzie konkurs :?: To z kim Szajka będzie "rywalizować" jak nie przyjedziecie z Łozą i Frajdą :niewka:
Ja odpowiadałam na pytanie o noclegi a nie o wyjazd na wystawę klubową.
A młodych suka na pewno będzie dużo.
Awatar użytkownika
Leszek
Gadu-Gadu: 0

Post autor: Leszek »

czy coś wiadomo w sprawie wspólnego noclegu :sekret:
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Asia_i_Bora

Post autor: Asia_i_Bora »

Załatwianie w toku :cwaniak:

Myślę, że do końca tygodnia będę już wiedziała co i jak, gdzie i za ile.
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

Ponawiam pytanie Leszka. Możemy liczyć na jakieś informacje ? :prosze_1:
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

A kto w ogóle wybiera się z noclegiem :mysl_1:
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

Na razie to wygląda tak, że z ogarowców to Leszek, my i Bogna :zdziw_5:
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Asia_i_Bora

Post autor: Asia_i_Bora »

Powiem tak, osoby, któe się zadeklarowały o nocleg niech się nie martwią. Konkretnej ceny nie podam, ponieważ cenniki są w trakcie zmian (początek sezonu) i właściciel ośrodka nie jest osiągalny.

Proszę o cierpliwość. Leszek, Aszemi, Ola i Dunaj jesteście na liście i nocleg dla Was będzie na 100%.
ODPOWIEDZ