W późniejszych planach można jakieś gadżety dla psów (np. szelki z logo, smycz) i dla właścicieli (torba na spacer z logo). Można też takie rzeczy sprzedawać na wystawach (pewnie będą potrzebne dodatkowe pozwolenia... papierki...

No proszę cię...przecież ja nie założe białej koszulki do dzieci i psówAktynowiec pisze:na czarnej koszulce będzie wyglądało superna białym mi się nie podoba
Ania W pisze: No proszę cię...przecież ja nie założe białej koszulki do dzieci i psów![]()
Raczej będą czarne lub w innym kolorze - wtedy z racji nieco szokującego zestawienie kolorów pewnie w grę będzie wchodziło logo w wersji "czarno - czarnej"
Rozumię, że logo będzie zawsze wpisane w prostokąt z białą podbitką, można też zastosować rozwiazanie bez podbitki, ale wtedy by trzeba wprowadzić różne obramowanie, teraz jest czarne (które na czarnej koszulce jest niewidoczne), do zostosowania w różnych kolorach koszulek czy innych materiałów reklamowych. Takie rozwiązanie (różne kolory obramowania i napisu FUNDACJA bez podbitki ) jest z moich doświadczeń praktyczniejsze i lepiej wygląda. Obramowanie czarne lub białe w zasadzie by problem rozwiązało.Ania W pisze: Ale za to mamy logo - w pewnym momencie budziło spore dyskusje ale już się "opatrzyło"
Kolory mocne - dobrze będzie wyglądało na czarnej koszulce