Rany, jakie dziwne… ten….tego… Ogary...diamantina pisze:Teraz kilka fotek Arafata przed błotną kąpielą

Rany, jakie dziwne… ten….tego… Ogary...diamantina pisze:Teraz kilka fotek Arafata przed błotną kąpielą
No z tym to będzie gorzej niestety, bo jak wróciła do mnie, to jej chyba nie robiłam, a potem z powrotem ona wróciła do poprzednich właścicieli, czekaj, ostatnio kolega mi przysłał jakieś z wystawy chyba w Sopocie, muszę poszukać tę fotkę, a tak, to mam tylko 2 robione przez Małgosię, jak wzięła Bończaka. A jak będę u nich, to obiecuję, że porobię jakieśbea100 pisze:Piękna i wspaniała Miodunka, miło pooglądać jej zdjęcia, dzięki Diamantino![]()
A masz jakieś zdjęcia Bończy jej córki?
No tak, trza było zmienić ten avatar, żeby nie wyróżniać się z tłumuGabiArt pisze:O, diamantina, tu jesteś? A rano wyglądałaś zupełnie inaczej…![]()
A co ja sobie wstawię, jak jeszcze nie mam Ogara?diamantina pisze:
No tak, trza było zmienić ten avatar, żeby nie wyróżniać się z tłumu![]()
GabiArt pisze:A co ja sobie wstawię, jak jeszcze nie mam Ogara?diamantina pisze:
No tak, trza było zmienić ten avatar, żeby nie wyróżniać się z tłumu![]()
DziękujęGabiArt pisze:Byłoby mi głupio, ale będziesz odtąd moją najlepszą koleżanką.![]()
Wstawiłam już sobie coś. Zobaczę, jak będę się z tym czuła.