z Zagrajboru
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: z Zagrajboru
Faktycznie to te same oczy 

obie Pani są śliczne ja też mam pare zdjęc... mogę wkleic jeśli dostanę zgodę właścicieli 

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Witam miłych włascicieli i ich piękne ogarowe panienki

- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Carmen masz nasze błogosławieństwocarmen pisze:obie Pani są śliczne ja też mam pare zdjęc... mogę wkleic jeśli dostanę zgodę właścicieli
Iza
Wesna z Gończaków
troszkę źle poobcinane ale nie wiem dokładnie jakiej wielkosci zdjęcia można ładowac 
Luśnia z Gończaków

Czuprynka z Fretowej Górki

Luśnia z Gończaków

Czuprynka z Fretowej Górki

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
a tutaj duecik

ogar w miocie

Witam
Piękne fotki.
Zapraszam na http://www.ogarpolski-amon.pl też duzo zdjęć.
Dopisek Administratora:
Mam taką prośbę, aby zdjęcia naszych psów, nie związane z tematem wątków w których się znalazły, prezentować na blogu lub w dziale 'Przedstaw się'.
Pomoże nam to uniknąć bałaganu, lub jak w tym przypadku pomylenia Amona z Gabi lub Lusnią. A to by chyba Amonowi na na dobre nie wyszło...
Piękne fotki.
Zapraszam na http://www.ogarpolski-amon.pl też duzo zdjęć.
Dopisek Administratora:
Mam taką prośbę, aby zdjęcia naszych psów, nie związane z tematem wątków w których się znalazły, prezentować na blogu lub w dziale 'Przedstaw się'.
Pomoże nam to uniknąć bałaganu, lub jak w tym przypadku pomylenia Amona z Gabi lub Lusnią. A to by chyba Amonowi na na dobre nie wyszło...

Ostatnio zmieniony niedziela 19 paź 2008, 17:47 przez Administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Załącznik usunięty, powód w treści zedytowanej wiadomości.
Powód: Załącznik usunięty, powód w treści zedytowanej wiadomości.
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- Kate
- Gadu-Gadu: 8801519
Piękne panienki