Dobry Browar :)
Re: Dobry Browar :)
Na FB jest ogłoszenie o kursie początkowym dla zainteresowanych nw. https://www.facebook.com/events/324640505565959/. Fire i instruktorkę bardzo polecam 

Na FB jest ogłoszenie o kursie początkowym dla zainteresowanych nw. https://www.facebook.com/events/324640505565959/.
Firmę i instruktorkę bardzo polecam
Firmę i instruktorkę bardzo polecam

Młody nam się zarobaczył
Kilka dni temu pojawiła się ostra biegunka. Dobrze, że uparłam się na badanie kupy. Weterynarz mówił, że badanie nie potrzebne bo przecież pies był systematycznie odrobaczany i ostatnie odrobaczenie było miesiąc temu. Sugerował by znowu zmienić karmę. Stwierdziłam że chce zbadać kupe dla własnego świętego spokoju. Zwłaszcza, że młody jest strasznym kupojadem.
Wyszły nam dość liczne jaja Toxocara canis oraz nieliczne cysty Giardia intestinalis.
Dziś podaliśmy pierwszą dawkę leków. Mam nadzieję że pozbędziemy się tego badziewia.
Bierzemy się też za wygotowywanie wszystkich jego kocyków i zabawek. Zastawiam się tylko w którym momencie zabrać materac z jego legowiska by oddać do pralni chemicznej

Kilka dni temu pojawiła się ostra biegunka. Dobrze, że uparłam się na badanie kupy. Weterynarz mówił, że badanie nie potrzebne bo przecież pies był systematycznie odrobaczany i ostatnie odrobaczenie było miesiąc temu. Sugerował by znowu zmienić karmę. Stwierdziłam że chce zbadać kupe dla własnego świętego spokoju. Zwłaszcza, że młody jest strasznym kupojadem.
Wyszły nam dość liczne jaja Toxocara canis oraz nieliczne cysty Giardia intestinalis.
Dziś podaliśmy pierwszą dawkę leków. Mam nadzieję że pozbędziemy się tego badziewia.
Bierzemy się też za wygotowywanie wszystkich jego kocyków i zabawek. Zastawiam się tylko w którym momencie zabrać materac z jego legowiska by oddać do pralni chemicznej
- Załączniki
-
- IMG_20210226_141708_511.jpg (229.64 KiB) Przejrzano 2061 razy
-
- IMG_20210221_083547_653.jpg (235.64 KiB) Przejrzano 2061 razy
-
- IMG_20210221_083547_655.jpg (235.17 KiB) Przejrzano 2061 razy
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja nie szaleje aż tak z tym wygotowywaniem, ale tez z psami nie śpię. Czy on ma taki długi ogon czy ta fotka tak wyszła
?
Browar do łóżka też nie ma wstępu. Ale wszystkie jego rzeczy woleliśmy solidnie wyczyścić.. Może jesteśmy trochę przewrażliwieni bo to nasz pierwszy pies.
Ogon ma mega długi, to nie wina fotki