Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych POZNAŃ 2018
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych POZNAŃ 2018
Gratulacje dla wszystkich biorących udział w wystawie, dla zwycięzców. Kinga brawo!
Gratulacje dla zwycięzców
Niektóre z psiaków, przynajmniej na zdjęciach, bardzo "ciekawe" 

Westa: dosk., lok. 1, CWC
Finka o ile pamiętam tak samo
Finka o ile pamiętam tak samo
Gratulacje!
Warunki chyba bardzo dobre? Jakby luźniej niż kiedy ja byłam ostatnio w Poznaniu (oczywiście byłam baaardzo dawno) .
Czy jest szansa na pełne wyniki?
Dzięki za obszerną fotorelację!

Czy jest szansa na pełne wyniki?
Czym się różnią ciekawe od "ciekawych" ?
Dzięki za obszerną fotorelację!

Hmmm, niech się zastanowię. Cudzysłów zazwyczaj używany jest do zacytowania czyjejś wypowiedzi lub zaznaczenia, że używanego określenia nie należy rozumieć dosłownie. W tym przypadku proszę wybrać opcję nr 2. Od razu wyjaśniam dlaczego ośmieliłem się użyć owych znaków interpunkcyjnych: niektóre z ogarów, których fotografie są zamieszczone w wątku z wystawy prezentują całkowicie nieznany mi do tej pory typ urody. Nie jestem żadnym znawcą rasy, ale w moim jak najbardziej subiektywnym odczuciu są mało ogarze, a może napiszę inaczej - nie podobają mi się. Na pewno nie odpowiadają mojemu wyobrażeniu o wyglądzie ogara. Oczywiście jest to opinia laika, który ogarów jeszcze musi się dużo i długo uczyć

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Dzięki Kinga, Kuba i Ondraszkowi za foty i linki!!!! Jestem bardzo wdzięczna.
Brawo Bachu widać sędzia się znał
.
Zastanawiam się czemu Czuwaj biega w otwartej, zapewne już dawno wybiegał championa
.
Proszę o podawanie wyników aby uzupełnić.
Kinga jak Krasny i jego waga? Fajny psiak z niego.
Dlatego od dawna już "krzyczę" aby nie nazywać wszystkiego boskie, słodkie i cudowne bo tak różowo wcale nie jest.
Brawo Bachu widać sędzia się znał

Zastanawiam się czemu Czuwaj biega w otwartej, zapewne już dawno wybiegał championa

Proszę o podawanie wyników aby uzupełnić.
Kinga jak Krasny i jego waga? Fajny psiak z niego.
Taki rozstrzał pojawia się już od jakiegoś czasu, nie tylko w Poznaniu. Dobrze, że przygotowani sędziowie zagraniczni też to dostrzegają i oceniają jak oceniają.uncja pisze: ↑czwartek 22 lis 2018, 08:26 niektóre z ogarów, których fotografie są zamieszczone w wątku z wystawy prezentują całkowicie nieznany mi do tej pory typ urody. Nie jestem żadnym znawcą rasy, ale w moim jak najbardziej subiektywnym odczuciu są mało ogarze, a może napiszę inaczej - nie podobają mi się.
Dlatego od dawna już "krzyczę" aby nie nazywać wszystkiego boskie, słodkie i cudowne bo tak różowo wcale nie jest.