MWPR Kielce - 10.11.2018 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
- Marzena i Czarek
- Gadu-Gadu: 0
Re: MWPR Kielce - 10.11.2018 r.
Nora i Jaszka nieobecne
>>>Hodowla Ogara Polskiego z Kawaleryjską Fantazją<<<
Numer kontaktowy: 503 067 461
Numer kontaktowy: 503 067 461
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
ZBYSZKO PC dosk. CWC i resCACIB i tym sposobem, na stare lata, mój ukochany inter rozpoczął Grand Championa.
DERENIÓWKA PC bdb. Pan sędzia bardzo ja chwalił ale dla niego za chuda. Bardzo mu się podobał jej ruch. Mnie też bardzo miło zaskoczyła. Nie wystawiałam jej od ponad roku i nie bardzo wiedziałam czego się spodziewać bo generalnie trochę z niej dzikuska. Obie z Astrą pokazały się jako bardzo miłe i grzeczne suczki. Nie bały się hali. Radośnie witały inne psy. Żadnych problemów z pokazywaniem zębów i dotykaniem. Jestem z nich bardzo zadowolona. Ukłony dla Jurka O.
za świetną pracę z Derką i socjalizację Astry. Od razu widać rękę dobrego hodowcy.
Jestem też bardzo dumna z DWURURKI PC
z powodu BOSa. Brawa dla Marzeny za przygotowanie dziewczynki.
Gratulacje dla Asi i CZUWAJA. Widać, że nauki nie poszły w las
i pies przygotowany do wystawy perfekcyjnie. Skupiony na swojej Pani. Tylko z momentami oglądał się na konkurentów. Opanowany, dumny, spokojny. Asia cały czas trzymała rękę na pulsie.
Pan sędzia widać, że przygotowany do sędziowania. Znał wzorzec. Miał miarkę i mierzył sobie psy, które wydawały się za duże. Bardzo miły i uprzejmy. Warto było pojechać i się pokazać.

DERENIÓWKA PC bdb. Pan sędzia bardzo ja chwalił ale dla niego za chuda. Bardzo mu się podobał jej ruch. Mnie też bardzo miło zaskoczyła. Nie wystawiałam jej od ponad roku i nie bardzo wiedziałam czego się spodziewać bo generalnie trochę z niej dzikuska. Obie z Astrą pokazały się jako bardzo miłe i grzeczne suczki. Nie bały się hali. Radośnie witały inne psy. Żadnych problemów z pokazywaniem zębów i dotykaniem. Jestem z nich bardzo zadowolona. Ukłony dla Jurka O.

Jestem też bardzo dumna z DWURURKI PC

Gratulacje dla Asi i CZUWAJA. Widać, że nauki nie poszły w las

Pan sędzia widać, że przygotowany do sędziowania. Znał wzorzec. Miał miarkę i mierzył sobie psy, które wydawały się za duże. Bardzo miły i uprzejmy. Warto było pojechać i się pokazać.
- Angelika
Gratulacje 

- BACHMATsforanemroda
- Kontakt:
Garulacje 

hodowla znad Sarczego Brzegu
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/BACHMATsforanemroda/" onclick="window.open(this.href);return false;