Ale składając gratulacje wszystkim uczestnikom chciałam zauważyć, że te zdjęcia mają po 370 odsłon więc chyba niemało...
Moderator: BACHMATsforanemroda
Podobno niezła burza się wywiązała, ale nie wszyscy się nią przejęli - mnie Grzegorz zablokował, więc i całej afery nie widziałam, a tylko zdjęcia i rzeczony komentarz, który odebrałam jako obraźliwy w stosunku do zwycięskiej suczki. Wszyscy wiemy, że sposób wystawiania psa ma znaczenie, ale nie jest przyjęte, by zwalać winę za "porażkę" (BOS to nie porażka, jakby nie patrzeć) na handlera zwycięzcy. Nie spotkałam się z takimi publicznymi komentarzami i nie dziwię się części rozmówców, że się oburzyli.Marzena i Czarek pisze:Aniu chodzi o grupę ogaromaniaci i podobno przyjaciele gdzie jeden sfrustrowany człowiek ....... obrażał wszystkich i wszystko. W moim poście o wynikach wystawy w Łodzi. Na mój post i Beaty komentarz. Było dużo komentarzy . ten post jest w grupie
Grzesiek założył osobnyvpost skierowany do administtatorki o usunięci go z grupy odppwiednio przez ...... skomentowany gdzie to onnaswszystkichma itd. Było z 60 kentarzy. Dziś przed chwilą Grzesiek oświadczył że post usunął i grupę opuszcza ze względu na tego osobnika. Wyjaśni, bo ja wrzuciłam post tak tu jak i w ogaromaniakach. Widocznie mam paskudne poczucie humoru. Przepraszam Katarzynę Sakławską, jej syna ,psy , p.Ryszarda i wszystkie osoby ,które uraziłam swpimi postami
Nie wiem czy to do mnie pytanie czy innej KasiMarzena i Czarek pisze:Bo o p. Ryszarda nie śmiem pytać.
Kasiu co jest niejasne? Zawsze gratuluję PAROM. Przejrzyj wątek.
Widocznie mamy inne poczucie humoru.
Ale jest to moja ostatnia relacja z wystawy , w której uczestniczyłam zarówno na ogarkowie, jak i na ogaromaniakach. Nauczyłam się już, że na podstawie jednego słowa można napisać pracę habilitacyjną.
Mój post wywołał na Ogaromaniakach i ...... gównoburzę( choć nie lubię tego ang.okręślenia) o jedno słowo . Zażartowałam i Beata żartobliwie mi odpowiedziała. Chyba z 50 komentarzy w moim poście , drugie tyle w poście Grześka do administratorki. 37 albo 51komentarz zapewne nie wiedział,że post dotyczył wyników XXVI MWPR w Łodzi i wrzuciłam ze 40 zdjęć, które obejrzały jednostkowe osoby.
Wkleiłam to co mogłam wyłuskać i resztę proszę o wsparcie:kasiawro pisze: Proszę o pomoc w kompletowaniu wyników - jest szansa, może ktoś zdjęcia ma wyników?