Witam pięknie i wszystkich serdecznie pozdrawiam :)
Re: Witam pięknie i wszystkich serdecznie pozdrawiam :)
Witamy z Milanem i oczywiście zapraszamy do Wrocławia - a jeśli można wiedzieć stawiacie na przyjaciela czy przyjaciółkę?
To będzie wierny i wspaniały Przyjaciel o imieniu ... CZABORMILAN pisze:Witamy z Milanem i oczywiście zapraszamy do Wrocławia - a jeśli można wiedzieć stawiacie na przyjaciela czy przyjaciółkę?

"Przy domu psy szczekają, w kniei zaś ... grają".
Hmm, czemu ta hodowla? Może dlatego, że zapartym tchem przeczytałem wspaniałego bloga (również tego na Facebooku), popartego pięknymi zdjęciami i stwierdziłem, że hodowla, w której wychowują się ogarki, to wspaniały dom, pełen miłości i oddania psim towarzyszom. Poza tym dorosłe pieski z Poniatowskiego Dworu są po prosu piękne. Wiem, że to tylko moje i mojej zony subiektywne odczucie i proszę niech nam wybaczą wszyscy inni przyjaciele ogarów (czytaj hodowcy).qzia pisze:WitamyTrzymamy kciuki za piękne szczeniątko i przyszłą karierę wystawową.
A możemy w kilku słowach usłyszeć dlaczego akurat ta hodowla? Widzę, że macie rozległe plany wystawowe
Czy to uroda ogarków, sukcesy wystawowe czy coś jeszcze innego skłoniło Was do tego wyboru? Jako hodowcę zawsze bardzo ciekawią mnie takie sprawy
Do tej pory psy w naszym domu były raczej tylko domownikami "do towarzystwa", lecz mając ogara polskiego trudno trzymać go tylko dla siebie. To są naprawdę piękne, wspaniałe, inteligentne, przyjacielskie i co najważniejsze polskie psy, które warto, ba trzeba promować i pokazywać innym ludziom. Stąd nasza decyzja, że najpierw zaczniemy przygodę wystawową, a potem (jak dobrze pójdzie) być może hodowlaną.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich to czytających.

"Przy domu psy szczekają, w kniei zaś ... grają".
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Rozumiem
Gratulujemy wyboru i życzymy sukcesów wystawowych.