SARABANDA pisze:Ja to się bardzo dziwę że Qzia do tej pory jeszcze nie zainwestowała w przyczepę mieszkalną albo w kampera jeżdżąc tyle na wystawy i tym podobne

Sprawdziłam na mapie, w szoku jestem że mam tak blisko.
Faktycznie dla Qzi byłoby to świetne rozwiązanie

.
Lokalizacja miejsca właśnie dlatego jest taka aby było z każdej strony blisko i dobry dojazd, mamy nadzieję, że to pozwoli na lepszą ilość zlotowiczów i ich psów.
Dokładnie tak, nie jest prosto szukać miejsca spełniającego kilka warunków.
Powiem jeszcze, że to był poza tym jedyny termin wolny od maja do końca września na tym ośrodku.
Robiliśmy zawsze po wakacjach teraz próbujemy przed wakacjami - zakładam, że też się uda i liczę na ogary

.
Ola i Dunaj pisze:My deklarujemy swój przyjazd na 99%

Domki rezerwujemy telefonicznie czy mailowo ?
Super

!!!
Co do rezerwacji domków to wygląda to następująco:
Nr naszej rezerwacji to 34 i tym numerem należy posługiwać się podczas rezerwowania poszczególnych domków przez poszczególnych zlotowiczów. Należy przez Formularz kontaktowy (zakładka Kontakt) na stronie:
http://www.rafa-jeziorsko.eu/kontakt.html" onclick="window.open(this.href);return false;
wpisać swoje dane oraz wybrać typ domku (zgodnie z przesłana ofertą), podać termin i
koniecznie Rezerwacja 34
Przykład:
Nazwisko: Jan Kowalski
Nr tel: xxxxxx
Proszę o rezerwację domku LUX dla rezerwacji nr 34 w terminie: 26 -28 czerwca 2015r na Zlot Ogarów Polskich.
Przykładowy pan Kowalski otrzymuje własny numer rezerwacji, np: 34/2 i otrzymuje na maila swoją rezerwację ze wszystkimi danymi.
Proszę też pamiętać, że w danym domku kwaterujemy maksymalnie tyle osób ile przewiduje dany typ - nie ma dostawek.
Ośrodek czeka na rezerwacje zlotowiczów. Oczywiście pierwszeństwo wyboru domków mają Ci którzy zgłoszą się na dany domek pierwsi.
Moja rezerwacja to 34/1
Jeśli będą jakieś jeszcze wątpliwości służę pomocą

.
Kalif2006 - wiata super i fajnie, że na sobotę jest dla nas