Kompletnie nie na temat....
Re: Kompletnie nie na temat....
Ja poproszę. Chociaż w św.Mikołaja wierzę i w związku z tym zawsze dostają super prezenty 

Paula
na razie nie mogę publicznie bo poszło do druku:)
A w sprawie kotki DZIĘKI HANI będę miała kotkę dla syna:) jest czarna, ma na imię Oliwka i 4 tygodnie. Odbieramy ją 31 stycznia:)
na razie nie mogę publicznie bo poszło do druku:)
A w sprawie kotki DZIĘKI HANI będę miała kotkę dla syna:) jest czarna, ma na imię Oliwka i 4 tygodnie. Odbieramy ją 31 stycznia:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
Malutki czarny kotek....żaden inny
Doroto, czy Twój syn, nie zaczął ostatnio chodzić w czarnych ubraniach, zapuszczać włosów i słuchać muzyki, której nie da się słuchać ?? 

Pozdrawiamy !!!
Maczkowy blog
Maczkowy blog
rafkow
Nie nie.. wręcz przeciwnie.. po trzech latach jego samodzielnego mieszkania ja uznałam, że dojrzał do dzidziusia:) Kociego:) Bo na prawdziwego kazał mi jeszcze z 8 lat czekać. Brzydal:)Syn postanowił się ustatkować:) Stąd kotek:)
Nie nie.. wręcz przeciwnie.. po trzech latach jego samodzielnego mieszkania ja uznałam, że dojrzał do dzidziusia:) Kociego:) Bo na prawdziwego kazał mi jeszcze z 8 lat czekać. Brzydal:)Syn postanowił się ustatkować:) Stąd kotek:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
ja uznałam
oj gdyby to moja mama tak powiedziała.....

oj gdyby to moja mama tak powiedziała.....

weszynoska
Hihihi.. no zabrzmiało dziwnie.. ale wiesz o co mi chodzi....:)On dzieciak:)
Hihihi.. no zabrzmiało dziwnie.. ale wiesz o co mi chodzi....:)On dzieciak:)
Mikołaj, jest oczywiście, ale uważajcie, w tym roku rozsyła takie teksty:
- Załączniki
-
- swMIKOLAJ.JPG (174.72 KiB) Przejrzano 663 razy
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.