Trzecia siostra, czyli mała czarna, ale z Przewiesia...
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Trzecia siostra, czyli mała czarna, ale z Przewiesia...
Witamy! Fajnie mieć za płotem też ogara
.

Cześć trzeci siostro 

- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Cześć ciemniutka siostro. Pozdrawia Bona z Przewiesia, jasna siostra.
A sióstr z Przewiesia, które już pojawiły się na ogarkowie jest 4 : Burza, Baka (Rosia), Brzana (Beza), no i moja Bona.
A sióstr z Przewiesia, które już pojawiły się na ogarkowie jest 4 : Burza, Baka (Rosia), Brzana (Beza), no i moja Bona.

- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Witajcie 

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Witajcie ! Ale brunetka:)
A moim zdaniem sporo w niej z rodziny mamy
Czas pokaże 
A moim zdaniem sporo w niej z rodziny mamy

Dziękuję za miłe powitanie. A odpowiadając:
- 1e2w3a: Przegapiłem Bonę....
A tytuł był wymyślony wcześniej... Czyli Beza wypada z podium. Ale za to zabrałem ją pierwszy, bo 20tego grudnia
- Hani: allle co to owczar?
- Musi: Fakt, "wyogarza się" rzeczywiście. Wyjaśnienie dla pozostałych: ze Związkiem spotkaliśmy się u weta. Związek (nie wiedziałem że to Związek) zapytał: Czy to gończy..... Na usprawiedliwienie Związku powiem, że chciałem zacząć tę wizytę od pytania: Panie doktorze ten mój jamnik jest strasznie wielki???
- Adzenowaczek: zdjęcia są przeważnie z telefonu. Pierwsze to naprawdę miały ogara gdzieś tam w kadrze (malutkiego). Teraz robię tylko z bliska i jak najwięcej, to może nie będzie siary...
- Poniatowskiemu Dworowi i Ani W - wygląd się strasznie szybko zmienia. Czasami nawet dnia na dzień widać różnicę, bo tydzień to epoka. Jeżeli coś jest dla Bezy charakterystyczne, to ładna, ciemna barwa łap, głowa raczej rudzieje niż płowieje, no i przysadzista sylwetka. Ale ja nie podejmuję się oceniać czy ona jest maminą czy tatowa. O to proszę Was
Pozdrawiam,
Witold
- 1e2w3a: Przegapiłem Bonę....

- Hani: allle co to owczar?
- Musi: Fakt, "wyogarza się" rzeczywiście. Wyjaśnienie dla pozostałych: ze Związkiem spotkaliśmy się u weta. Związek (nie wiedziałem że to Związek) zapytał: Czy to gończy..... Na usprawiedliwienie Związku powiem, że chciałem zacząć tę wizytę od pytania: Panie doktorze ten mój jamnik jest strasznie wielki???
- Adzenowaczek: zdjęcia są przeważnie z telefonu. Pierwsze to naprawdę miały ogara gdzieś tam w kadrze (malutkiego). Teraz robię tylko z bliska i jak najwięcej, to może nie będzie siary...
- Poniatowskiemu Dworowi i Ani W - wygląd się strasznie szybko zmienia. Czasami nawet dnia na dzień widać różnicę, bo tydzień to epoka. Jeżeli coś jest dla Bezy charakterystyczne, to ładna, ciemna barwa łap, głowa raczej rudzieje niż płowieje, no i przysadzista sylwetka. Ale ja nie podejmuję się oceniać czy ona jest maminą czy tatowa. O to proszę Was

Pozdrawiam,
Witold
Miłego,
Witold
Witold
WITAJCIE
A to się z Przewiesia wysypało

Jagoda z Czatą Nowogary i Poraj z Zadrą-Esterą z Ogarów z Kniei
Korekta:
Odpowiadając Adzenowaczek: na razie to było tak:
-pierwszy spacer, maluch puszczony w las, rodzina odwraca się na pięcie i rusza. Pies rusza za nami i trzyma dystans 2-5m. Zawsze w środku. Do dzisiaj w lesie trzyma dystas do 15m i kontakt wzrokowy. Ale w parku, który zna robi wycieczki na boki, ja się chowam i pies szuka.... Ale nie wygląda na przerażonego... Będzie coraz gorzej...
Odpowiadając Adzenowaczek: na razie to było tak:
-pierwszy spacer, maluch puszczony w las, rodzina odwraca się na pięcie i rusza. Pies rusza za nami i trzyma dystans 2-5m. Zawsze w środku. Do dzisiaj w lesie trzyma dystas do 15m i kontakt wzrokowy. Ale w parku, który zna robi wycieczki na boki, ja się chowam i pies szuka.... Ale nie wygląda na przerażonego... Będzie coraz gorzej...
Miłego,
Witold
Witold
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Może na podium cztery się nie zmieszczą ale tytuł można zmienić.Psin+co pisze: Przegapiłem Bonę.... A tytuł był wymyślony wcześniej... Czyli Beza wypada z podium.