Teledysk zacnie zrobiony. Tylko te adidasy bialutkie...
Poza tym -brawo!
Ogary i rock. ;)
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Ogary i rock. ;)
Fajna muzyka. (Co prawda, wolę trochę ciężej)
Załoga G wywiązała się ze swojej roli wzorowo
Wiem że praca z filmowcami jest ciężka. Pamiętam jak w trakcie prac z "Panem Tadeuszem" padło: "dlaczego te psy nie chcą obgryzać kości !" - kości świeżo co wyciągniętych z zamrażarki
S.
Załoga G wywiązała się ze swojej roli wzorowo

Wiem że praca z filmowcami jest ciężka. Pamiętam jak w trakcie prac z "Panem Tadeuszem" padło: "dlaczego te psy nie chcą obgryzać kości !" - kości świeżo co wyciągniętych z zamrażarki

S.
Wesna z Gończaków
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
"Czy psy słyszą co się do psów mówi?" i takie tam różne.....
Muszę Wam powiedzieć, że współpraca przebiegała w bardzo fajnej atmosferze. Cała ekipa filmowa i rockowa to grupa pozytywnych i otwartych młodych ludzi. Zadania postawione przed psiskami okazały się proste i atrakcyjne dla nich. Z resztą - sami wiecie, że ogar jest psem wyjątkowo inteligentnym i natychmiast łapie o co chodzi.
Moje fafloki były zachwycone, że ktoś pragnie z nimi po prostu biec i nawet taki stoik jak Prawdziwek rozochocił się zabawowo. Ponadto panowie z Searching for Calm wygłaskali je za wszystkie czasy. Tak to można pracować. 

To jest ciężka praca???Iza i Sławek pisze: Wiem że praca z filmowcami jest ciężka. Pamiętam jak w trakcie prac z "Panem Tadeuszem" padło: "dlaczego te psy nie chcą obgryzać kości !" - kości świeżo co wyciągniętych z zamrażarki![]()
S.

Kto robił casting? Myślę, że po prostu wybrał zbyt mało zaangażowanych aktorów, nieskromnie powiem, że moje ogary nie miałyby problemów z tym zadaniem aktorskim

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
A mój by to oblał.Ania W pisze:To jest ciężka praca???Iza i Sławek pisze: Wiem że praca z filmowcami jest ciężka. Pamiętam jak w trakcie prac z "Panem Tadeuszem" padło: "dlaczego te psy nie chcą obgryzać kości !" - kości świeżo co wyciągniętych z zamrażarki![]()
S.![]()
Kto robił casting? Myślę, że po prostu wybrał zbyt mało zaangażowanych aktorów, nieskromnie powiem, że moje ogary nie miałyby problemów z tym zadaniem aktorskim

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;