Karma wiadomo, ale to już zależy od widzimisię właściciela ile na to chce wydać.hania pisze:Chyba jeszcze karma![]()
My z zaprzyjaźnionego punktu kupujemy mięso surowe i podroby w cenie 3 zł za kg.
Wychodzi mnie około 150 zł razem z przysmakami typu żwacze, suszone łapy i płuca oraz ciastka ( w Lidlu paczka po 5zł )
Okresowo kupuję tran (zima, jesień). W tym roku kosztowało mnie to 11zł za 60 tabletek i wystarcza nam na cały sezon.
Worki na kupsony kupuję za 50 zł (25 rolek zapachowych) też jakoś specjalnie dużo tego nie idzie ( z racji tego, że psy latają po lesie i zazwyczaj nie wiem w jakich krzaczorach zostawiają dla dzików niespodzianki

Warto porozglądać się i popytać znajomych psiarzy gdzie kupują żarełko dla pupili.
Koszty diametralnie spadną jak trafi nam się fajny punkt z super mięsem w atrakcyjnej cenie.
Chcę wrócić do suchej karmy na śniadania psie. Akurat trafił nam się klient, który jest dystrybutorem karmy dobrej jakości. Jak wszystko będzie dobrze i psom będzie służyć to też będę chciała kupować od niego bo na pewno wyjdzie nas taniej niż zakup w sklepie zoologicznym.
Nam przywożą z nocnych ubojów mięso z indyka i serca kurze, w innym rzeźniku mam kości wołowe z mięsem za około 1 zł za sztukę, w auchanie często trafiam na kości cielęce za 2 zł
Z nieplanowanych wydatków a czasem się zdarzających to jest np. leczenie ucha.
Ceny:
SUROLAN 40 zł
AURIZON duże opakowanie 60 zł