KWP Myśliwskich, Antoninek, 24 maja 2014 r.
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: Krajowa Wystawa Psów Ras Myśliwskich, Antoninek 24.05.2014
Ja się z takiej zabawy wypisuję 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Gratulacje serdeczne
szczególnie dla Westy
A co do psów KW I to jeszcze ich kilka powinno się pojawić na ringach... Na rzeszowskim przeglądzie było ich chyba więcej niż dwa...

A co do psów KW I to jeszcze ich kilka powinno się pojawić na ringach... Na rzeszowskim przeglądzie było ich chyba więcej niż dwa...
Byleby w sercu ciągle maj!
Dzięki!Asia_i_Bora pisze:Sądząc po chipach sprowadzone są z Białorusi, zresztą ich głowy sugerują konotację z pewną rasąz tamtych stron. Porobiłam im trochę zdjęć aparatem koleżanki, jak wyszły i je dostanę to wkleję.
Na tym ostatnim zdjęciu konotacje bardzo widoczne

Ja domyślam się, że bez przeglądu do wystawy, by nie dopuścili.Tylko szkoda, że wszyscy mamy podaną oficjalnie informację, że KW dla ogara zamknięte...a jednak nie jest1e2w3a pisze:Rudy i Vik są po przeglądzie a więc już są KW I.![]()

Ja tam absolutnie do KW nic nie mam zwłaszcza, jak to faktycznie świeża krew, ale...nie rozumiem kompletnie o co chodzi

To jest chyba właśnie odpowiedź dla Sławka na dramatyczny post w wątku klubówki

Ja nie mam rasy w d...ale teraz poczułam się jakby mnie jako właściciela i nawet użyję szumnego określenia hodowcę, a na pewno pasjonata rasy tam właśnie ktoś miał.Iza i Sławek pisze: I na zlość Mamie, odmrożę sobie uszy...
Nie, Zbyszku. My po prostu ostentacyjnie pokazujemy, że mamy rasę w d.....!!!
I proszę się nie dziwić, że inni też będą nas tam mieć.
No i po niespodziance...Delia, podobno będziecie w Lesznie
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
No i wyszłam przed szereg.delia pisze:No i po niespodziance...

Dziękuję za gratulacje.
Sokół w ubiegłym roku w Lesznie był w klasie championów. Sprawdziłam, że teraz też ma być jeden pies w tej klasie, pomyślałam że pewnie i tym razem Sokół, dlatego zapisałam Westę. Bardzo chciałam zobaczyć Sokoła i zrobić Wam niespodziankę. Mam nadzieję że zdążymy na ocenę bo w Poznaniu mamy tylko cztery minuty na przesiadkę
Sokół w ubiegłym roku w Lesznie był w klasie championów. Sprawdziłam, że teraz też ma być jeden pies w tej klasie, pomyślałam że pewnie i tym razem Sokół, dlatego zapisałam Westę. Bardzo chciałam zobaczyć Sokoła i zrobić Wam niespodziankę. Mam nadzieję że zdążymy na ocenę bo w Poznaniu mamy tylko cztery minuty na przesiadkę

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Fajne psiaki te z otwartej. Takie trochę owczarkowate z koloru i sierści, a głowy ciut małe, delikatne. Wiecie, że ja zabiedzone i chude ogary promuję.

Faktycznie psiaki z otwartej były bardzo fajne. Kiedy zobaczyłam jest pierwszy raz aż mi się wyrwało "Jezu jaki wielki ogar!". Psy były bardzo wysokie, zwłaszcza jeden, ale żeby miały małe głowy?
, powiedziałabym raczej że duże o trochę innym kształcie niż "nasze ogary".
qzia:

qzia:
Wiemy, wiemy. Piszesz o tym ostatnio w każdym wątku i każdym pościeWiecie, że ja zabiedzone i chude ogary promuję.
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
W każdym bym nie śmiała.
Za bardzo boję się tych z zieloną czcionką.
Dla mnie zdrowsze jest to co szczupłe.

Trudno się z tym nie zgodzić, ale jak mówią - jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma