Kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada .....
Re: Kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada .....
Bo widzisz Qzia, trzeba być zawsze zwartym i gotowym 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Masz być jak Tommy Lee Jones w "Ściganym" !!!
Wesna z Gończaków
- ogończyk
- Kontakt:
Tak ! Ciebie właśnie nam brakowało. Pogadałem z Beatą dzisiaj i Pani Beata Bleja, prosi, żeby potraktować "Wigeo" jak prywatnego "zbója"qzia pisze:Ojojoj taka fajna afera a ja wczorajszy i dzisiejszy dzień w podróży i bez netu.![]()
![]()
Dla mnie jasne.
Pzdr
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Toż my go od dawna tak traktujemy. Tak troszkę jak nieszkodliwego mąciwodę.
Tak z innej beczki to hodowla z tradycjami zaczyna mieć tradycyjnie warunkowe mioty. Ale tu bez urazy, chwalimy za wyszukanie i wybranie reproduktora.
Nie tak jak ci co kryją w kółko tymi samymi psami.
I za odwagę, bo wiadomo było, że zaraz będzie krzyk.
Czekam niecierpliwie na maluszki.

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
qzia
obrażanie i rzucanie oskarżeniami w innych to troszkę inny wymiar ma niż mąciwodztwo...nieszkodliwe na dodatek
znajomi oleją i przejdą nad tym do porządku dziennego, ale obcy od razu poszukają drugiego dna
ja się z tym nie zgadzamTak troszkę jak nieszkodliwego mąciwodę.![]()
![]()

obrażanie i rzucanie oskarżeniami w innych to troszkę inny wymiar ma niż mąciwodztwo...nieszkodliwe na dodatek

znajomi oleją i przejdą nad tym do porządku dziennego, ale obcy od razu poszukają drugiego dna
- qzia
- Kontakt:
Ja Janusza znam i ..... no cóż, zawsze to powtarzam moim dzieciom: wiek ma swoje ułomności ale i przywileje

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
qzia pisze:Ja Janusza znam i ..... no cóż, zawsze to powtarzam moim dzieciom: wiek ma swoje ułomności ale i przywileje![]()
![]()
no teraz to Ty Kasiu sobie jaja robisz

- miszakai
- Kontakt:
Zachowanie zupełnie niezrozumiałe i nie na miejscu. I nie róbmy z dojrzałego człowieka zdziecinniałego dziadziuńcia. Odpowiadajmy za swoje słowa. Ja podobnie jak ktoś napisał wcześniej - nie mnie dotyczyła wypowiedź ale poczułam się niesmacznie po takim wpisie. Nie mieszałabym jednak z marszu hodowli PwL w aferę i od razu powrót do warunków itd. Jak dla mnie duuży szacunek za ten Onufrowy warunek
Piękny miot się szykuje...

- ogończyk
- Kontakt:
Mnie strzeliła cholera! Toż nie wystarcza, że ja z zasady nie lubię żadnych hodowców, (bo to "jedna banda") Dla dwóch "hodowców' robię wyjątek i wiedzą dziewczyny za co im biję pokłonymiszakai pisze:Zachowanie zupełnie niezrozumiałe i nie na miejscu. I nie róbmy z dojrzałego człowieka zdziecinniałego dziadziuńcia. Odpowiadajmy za swoje słowa. Ja podobnie jak ktoś napisał wcześniej - nie mnie dotyczyła wypowiedź ale poczułam się niesmacznie po takim wpisie. Nie mieszałabym jednak z marszu hodowli PwL w aferę i od razu powrót do warunków itd. Jak dla mnie duuży szacunek za ten Onufrowy warunek![]()

Ustawiony jestem w kolejce po psa z tego skojarzenia. I KIEDY NIC NIE WARTY GNÓJ < PROJEKTUJE NA MNIE SWOj Burdel. Ja mówię NIE. Jeżeli trzeba poszukam i wypunktuję. Qzia. Nie przekonałaś mnie. Narka
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
- qzia
- Kontakt:
To że z tego co Wigro pisze nikt nic nie rozumie to się nie dziwię ale Twojej wypowiedzi tez nic nie kumam.ogończyk pisze:Mnie strzeliła cholera! Toż nie wystarcza, że ja z zasady nie lubię żadnych hodowców, (bo to "jedna banda") Dla dwóch "hodowców' robię wyjątek i wiedzą dziewczyny za co im biję pokłonymiszakai pisze:Zachowanie zupełnie niezrozumiałe i nie na miejscu. I nie róbmy z dojrzałego człowieka zdziecinniałego dziadziuńcia. Odpowiadajmy za swoje słowa. Ja podobnie jak ktoś napisał wcześniej - nie mnie dotyczyła wypowiedź ale poczułam się niesmacznie po takim wpisie. Nie mieszałabym jednak z marszu hodowli PwL w aferę i od razu powrót do warunków itd. Jak dla mnie duuży szacunek za ten Onufrowy warunek![]()
![]()
Ustawiony jestem w kolejce po psa z tego skojarzenia. I KIEDY NIC NIE WARTY GNÓJ < PROJEKTUJE NA MNIE SWOj Burdel. Ja mówię NIE. Jeżeli trzeba poszukam i wypunktuję. Qzia. Nie przekonałaś mnie. Narka