Wrzos dostał ocenę doskonałą, ale w/g pani sędziny na nią nie zasługuje i to nie tylko dlatego że jest bardzo trudny do oceny w ruchu - nad tym cały czas pracujemy i z wystawy na wystawę jest minimalnie lepiej, więc jak dojdziemy do 20- tej to może już chłopak pobiegnie super
Ale dlatego że ma nieproporcjonalną głowę

, co jest dziwne bo sędziowie na poprzednich wystawach głową Wrzosa się zachwycali.

Więc nie wiem co mam o tym mysleć

.....Dodatkowo wręcz zabroniła nam brać udziału w porównaniu chłopaków, bo i tak "nie będzie go brała pod uwagę, więc po co ma być w ringu ponownie...." Wrzos nie dostał NJwR ani Zwycięzcy Młodzieży. Ze słów pani sędziny wynikało że powinnam się zastanowić czy wogóle jeszcze kiedykolwiek Wrzosa wystawiać, "no chyba że inni sędziowie będą mieli inne zdanie na temat wyglądu Wrzosa, ale mam sobie nie robić dużych nadziei....."
Wystawa fajna, ale niesmak niestety pozostanie (i co z tego że dostaliśmy złoty medal????!!!).....
Przykre....
Dla mnie Wrzos i tak jest i zawsze będzie
NAJPIĘKNIEJSZY!!!!!!
<no to się uzewnętrzniłam>
A Wrzos po powrocie do domu (zdążyliśmy ledwo zaparkować samochód pod domem) się rozchorował - z pupy nawet nie biegunkowa kupa, tylko woda ze śluzem, więc zamiast skierować kroki do domu popędziliśmy najpierw do gabinetu (dobrze że go mam u siebie w domu) - dostał leki i poszedł spać....
Gratulacje dla Zwycięzców!!!

i wszystkich wystawianych ogarków. Gratulacje dla Zbyszka!!!
Pozdrawiamy