Zginęła Zadra - WRÓCIŁA DO DOMU!
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: Zginęła Zadra
Kciuki zaciśnięte!
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Bardzo przykra wiadomość. Też mocno trzymam kciuki. Zadrunia mądra suka. A może cieczka jej się zaczęła i poszła na rekonesans. 

- Hekate
- Gadu-Gadu: 0
Wszystkie kciuki zaciśnięte. 

Oj, ale wiadomość. Jak duży jest ten las, da się go przeczesać jakimś zespołem ludzi? Trzeba być dobrej myśli, trzymam kciuki za Zadrę
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Przejrzałam troszkę net pod kątem ogłoszeń o znalezionych suczkach od 17 lutego; w Waszej okolicy i ogólnie; podpalanych, w typie ogarów, gończych i myśliwskich etc; nie znalazłam żadnego psa, który mógłby wskazywać na podobieństwo do Zadry. Popatrzę też jutro, choć mam nadzieję, że nie będzie to już konieczne.
Trzymamy kciuki!
Trzymamy kciuki!
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Las jest chudy..Stefan przeszedł go juz kilka razy szukając choć sladów...nic. Mogła wyjść z lasu we wszystkich kierunkach...i tak po drugiej stronie drogi jest las nastepny
Cieczki na pewno nie miała...
nie mamy zespołu ludzi
zresztą...w tym lesie jej nie ma, tak dokładnie obleziony od niedzieli że nawet sarny policzone...trzeba szukać coraz szerzej...i nie wiadomo w którym kierunku...musi ktoś ją zauważyć , mam nadzieję że to będzie jutro...nie ma zimna...kilka dni dla psa to nie jest jakis problem ona jest kojcowa, nie raz na mrozie spi na fotelu do budy nie wchodzi...da radę, byle by nie brnęła na Słowację , bo to tylko 25 km

Cieczki na pewno nie miała...
nie mamy zespołu ludzi

zresztą...w tym lesie jej nie ma, tak dokładnie obleziony od niedzieli że nawet sarny policzone...trzeba szukać coraz szerzej...i nie wiadomo w którym kierunku...musi ktoś ją zauważyć , mam nadzieję że to będzie jutro...nie ma zimna...kilka dni dla psa to nie jest jakis problem ona jest kojcowa, nie raz na mrozie spi na fotelu do budy nie wchodzi...da radę, byle by nie brnęła na Słowację , bo to tylko 25 km
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Paula
każdy zgłoszony do gminy pies że ktoś gdzieś znalazł albo się wałęsa jest od razu konsultowany z nami...
sprawdzam na bieżąco strony przytulisk...
każdy zgłoszony do gminy pies że ktoś gdzieś znalazł albo się wałęsa jest od razu konsultowany z nami...
sprawdzam na bieżąco strony przytulisk...
Nie wierzę ! Za kimś czy za czymś musiała pójść
Myślę ,że może jest u kogoś ,inaczej by przyszła !
Ech ! Mam nadzieję ,że się szybko odnajdzie!!!!

Myślę ,że może jest u kogoś ,inaczej by przyszła !
Ech ! Mam nadzieję ,że się szybko odnajdzie!!!!
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Ja też myślę, że jest u kogoś. Sama by wróciła.