Będą małe ogarki
Re: Będą małe ogarki
Bo Hania naszym GURU jest::):)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
To zabrzmiało jakby sekta tu była... hehe

bo jest z warszawskiego oddziału, do którego chyba należysz?
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Ja też należę do tego oddziału 
Jutro tam zadzwonię i się dowiem co i jak czy jest jakaś szansa...
dzięki za pomoc

Jutro tam zadzwonię i się dowiem co i jak czy jest jakaś szansa...

dzięki za pomoc
Z Hanią warto pogadać, bo często takie przeglądy i testy organizowała. Nawet mnie kilka razy zaciągnęła do pomocy
A należy do oddziału legionowskiego, choć to i tak nie ma większego znaczenia

A należy do oddziału legionowskiego, choć to i tak nie ma większego znaczenia

Ja Hanię dobrze znam 
Wiem że może wrazie co pomóc

Wiem że może wrazie co pomóc

Wiem, że znasz. Zresztą Pałasza też kojarzę. Ale to już daaaawno temu było
Mam nadzieję, że jakieś testy będą niedaleko i że uda się Wam na nie dotrzeć.
Trzymam kciuki.

Mam nadzieję, że jakieś testy będą niedaleko i że uda się Wam na nie dotrzeć.
Trzymam kciuki.
Cieszę się Pałaszku z Twoich planów (masz wspaniałego ogara doskonałego charakteru- zresztą wiesz jak Paszka lubię i podziwiam!).
Na testy w Wwie czeka też Zagraj na KW ( on przegląd już ma)...więc może byście tak razem się zmówili?
(przepraszam KasiuG za OT)
Czekamy na wspaniały miot- oby zdrowo i szczęśliwie
Na testy w Wwie czeka też Zagraj na KW ( on przegląd już ma)...więc może byście tak razem się zmówili?
(przepraszam KasiuG za OT)
Czekamy na wspaniały miot- oby zdrowo i szczęśliwie

A mam zapytanie ( tak a propos hodowli) czy te szczeniaczki już są zamówione, czy dopiero im się szuka domów???
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
zapowiedź miotu jest zazwyczaj jak się szuka szczeniętom domów. Różna strategię mają hodowcy, niektórzy dopuszczają do krycia sukę dopiero jak mają już 6 szczeniaków zamówionych, niektórzy najpierw kryją później szukają domów.
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...