KLUBOWA WYSTAWA OGARÓW I GOŃCZYCH GŁĘBOCZEK 2012
Moderator: BACHMATsforanemroda
Re: KLUBOWA WYSTAWA OGARÓW I GOŃCZYCH GŁĘBOCZEK 2012
Ania N my możemy być chętne, dziewczyny miały kontakt z Fiordem i Jurą na majówce i było OK.
Jak jesteście chętni to może w trójce bo faktycznie cztery ogary w jednym domku to dość.
Jeżeli dobrze zrozumiałam to osobiście mamy dzwonić do ośrodka i zamawiać domek?
- Gadu-Gadu: 0
Dla mnie też byłoby ok. problem w tym że za chwilę jadę i nie mogę się zająć zamówieniem domku. (będzie odwyk internetowy
) Także jakbyś mogła się czegoś dowiedzieć to daj znać, a Jacek mi przekaże. A jak się nie uda to będziemy szukać dalej, później.
A tak generalnie to nie dało by się jakoś te ogry w jednym ośrodku ulokować?
Jest gdzieś jeszcze jakiś? może kwatery?
Na razie pa.

A tak generalnie to nie dało by się jakoś te ogry w jednym ośrodku ulokować?

Na razie pa.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzeba poszukać , w tej okolicy powinno być więcej ośrodków, a po wakacjach ruch powinien być mniejszy, fajnie było by coś kameralnego ale koniecznie nad wodą.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
To szukajmy bo tam pewnie gończe wszystko pozajmują.
Kasia
Kasia
- qzia
- Kontakt:
Niedaleko Jawora znalazłam Gospodarstwo agroturystyczne Łąkie nad jeziorem Łąkie. Dostałam taką odpowiedź ale mało miejsc.
Witam.
W tym terminie posiadamy wolne miejsca max 25 osób więc bez problemu się Państwo zmieścicie.
Teren jest bardzo duży bo ok. 10 ha z dostępem do jeziora, otoczony lasami .
Jeśli weźmiecie Państwo 20 miejsc to praktycznie będzie tylko dla Was więc psy będą miały swobodę- w okolicy 1 kilometra nie ma żadnych gospodarstw no może po drugiej stronie jeziora .
Sami mamy 3 psy i akceptujemy gości ze zwierzętami.
Nocleg wyjdzie średnio 25-30 zł za osobę oczywiście jest ognisko, a przy każdym domku jest grill
Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani to proszę o telefon 517 412 643 lub 512 452 457

Witam.
W tym terminie posiadamy wolne miejsca max 25 osób więc bez problemu się Państwo zmieścicie.
Teren jest bardzo duży bo ok. 10 ha z dostępem do jeziora, otoczony lasami .
Jeśli weźmiecie Państwo 20 miejsc to praktycznie będzie tylko dla Was więc psy będą miały swobodę- w okolicy 1 kilometra nie ma żadnych gospodarstw no może po drugiej stronie jeziora .
Sami mamy 3 psy i akceptujemy gości ze zwierzętami.
Nocleg wyjdzie średnio 25-30 zł za osobę oczywiście jest ognisko, a przy każdym domku jest grill
Jeżeli jesteście Państwo zainteresowani to proszę o telefon 517 412 643 lub 512 452 457
- qzia
- Kontakt:
http://noclegi.interia.pl/beresztek-rum ... pskie.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o informację na pw.
Kasia
Gdyby ktoś był zainteresowany to proszę o informację na pw.
Kasia
No to kolejno odlicz. Wystarczy 25 miejsc? Chyba że ktoś reflektuje na namiocik? Jest taka opcja ? A co z wyżywieniem?
Sarabanda - 1os.
Qzia - 2 os ?
Ania N - 2 os ?
kto jeszcze chętny?
Ania N - 2 os ?
kto jeszcze chętny?
Ostatnio zmieniony sobota 30 cze 2012, 22:20 przez SARABANDA, łącznie zmieniany 1 raz.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- qzia
- Kontakt:
Ja oczywiście 2 osoby. Mam swojego handlera przecież.

Poprawione. Nie byłam pewna. W końcu rok szkolny.
- qzia
- Kontakt:
Taki prymus jak Kuba nie przejmuje się szkołą. Zresztą to nie jest tak znowu daleko. A po trzecie to Kuba ćwiczy ze Zbyszkiem ścieżki, więc może mi w konkursie pomoże.