Canis- już bezpieczny w DT w Koluszkach...

bea100

Re: Canis młodziak w typie rasy prosi o naszą pomoc...

Post autor: bea100 »

Ania W pisze:Mam jej telefon ;)
Tabletki na robaki można zakupić jak się będzie mniej więcej wiedziało ile ważą te psy.
AniuW- to moja wielka prośba a Beka wie na pewno ile one ważą :mysl_1:
Awatar użytkownika
EiMI
Gadu-Gadu: 0

Post autor: EiMI »

Od fundacji proszę bardzo, ale ja myślałam o Basi i ogarkowych ściepach... Leżą pieniądze na koncie, myślę, że można i trzeba pomóc.

Psy nie są waga ciężka, ale myślę, że te 20 tabletek trzeba zabrać w kieszeń, bo i tak trzeba będzie za trochę powtórzyć więc na pewno nie zdążą się przeterminować ;) a potem się dokupi, bo już będzie wiadomo ile...
Obrazek

Obrazek
bea100

EiMI pisze:Od fundacji proszę bardzo, ale ja myślałam o Basi i ogarkowych ściepach... Leżą pieniądze na koncie, myślę, że można i trzeba pomóc.

Psy nie są waga ciężka, ale myślę, że te 20 tabletek trzeba zabrać w kieszeń, bo i tak trzeba będzie za trochę powtórzyć więc na pewno nie zdążą się przeterminować ;) a potem się dokupi, bo już będzie wiadomo ile...
Doskonały wpis EiMI :piwko: Tak samo myślę, tym bardziej, że mamy tu psa ogarowatego bez wszelkich wątpliwości a Fundacja Jak Pies z Kotem ma pod opieką inne bezdomne i najbiedniejsze z biednych ogony :zgoda:
AniuW- zakup karmę i tabletki- wór karmy będzie do zwrotu z Funduszu a tabletki- ja płacę. Może tak być?
Awatar użytkownika
EiMI

Jak tak zliczyć to jest i ogar - ojciec i jego córa i wnuk z kazirodczego związku :lol: co jak zsumować zawartość cukru w cukrze daje ze 200 procent ogara ;)

ale pokrętna logika :gleba:
Obrazek

Obrazek
bea100

Ale obawiam się, z wiadomości od Beka- że niestety prawdziwa: rasowy (podobno) tatuś i dziadek w jednym, już podobno za TM a suki wykastrowane, niestety wcześniej stało się to co się stało.
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

Na allegro można kupić 30kg kary Chappi za 109zł lub 30kg Puriny za 179zł lub Pedigree za 136zł lub 30kg Brit za 179zł.

Mogę kupić za pieniądze z funduszu tylko komu wysłać ?
Zadecydujcie co z tą karmą i jaką i czy kupić i komu wysłać. Po niedzieli będę zarobiona i mogę nie mieć czasu śledzić dokładnie co tu będzie się dziać.
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
kerovynn7

Post autor: kerovynn7 »

jeśli mogę wtrącić w kwestii karmy - u nas się sprawdza ta
JOSERA Pure Lamb & Rice 2x15kg +1 gratis do wyboru 227,00zł - kupuję w krakvet - dostawa kurierem gratis.
A jesli chodzi o najtańszą to

JOSERA Economy 2x20kg +1 gratis do wyboru 157,00zł też w krakvet (sklep internetowy)

podałam opcję dwa 2x - czyli dwa worki, bo wychodzi taniej niż kupno jednego
Awatar użytkownika
EiMI

http://www.krakvet.pl/karmy-podzial-fir ... 5_392.html

KRAKVET z czystym sumieniem mogę polecić. My tam zamawiamy i jeszcze nie zdarzyło się, żeby coś było nie tak. Jestem za tą joserą economy - wychodzi k. 4 zł za kg a na pewno lepsza niż chapi.

40 kg za 157 zł.
Obrazek

Obrazek
bea100

AniuW- decyduj kochana. Fundusz czeka w pogotowiu. Ja też. Czy zakupisz sama tabletki i karmę i zawieziesz- a zwrot pójdzie za karmę z Funduszu do Ciebie (czy Fundacji) a za tabletki kasa ode mnie do Ciebie (czy Fundacji).
Czy wolisz by np. BasiaM zamówiła karmę sama i wysłała do Ciebie/Beki? A za tabletki np. my się między sobą rozliczymy? Mogę też o kwotę tabletkową zasilić konto Fundacji?
Jak będzie dla Ciebie najlepiej?
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

ok, ustalcie sobie między sobą kto i jak kupuje karmę.
Ja znikam. Mam sporo pracy.
Proszę tylko o maila z informacją komu przelać pieniądze i na jaki numer konta.;)
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ