bo na prawdę to tylko kilka osób tu"bazarkuje" a reszta plus ogrom odwiedzających niezarejestrowanych zagląda na ogarkowo po to aby zdobyć informacje o rasie

PS.Pewnie wyjdę na tą złą

Ratowanie ogarów i w typie ze schronisk jak najbardziejhania pisze:Basiu, myślę, że Ani nie chodzi o wydzieranie psów pseudohodowcom tylko o ratowanie efektów ich działalności, które znajdą się np w schronisku. W każdym razie ja to tak zrozumiałam.
Zgadzam się ale może ograniczmy się do ogarów i psów w typiebea100 pisze:Według mnie priorytetem jest wyjmowanie psów z takich miejsc jak schrony.
Nie zgadzam siębea100 pisze:Uważam, że wypowiedzi składkowiczów Funduszu są najważniejsze i to szanuję- demokratyczny rodzaj głosowania. Warto je podliczyć...i wtedy pomagać lub nie (lub działać poza Funduszem jak z Robinem się dzieje). Czy się ze mną zgadzacie?
Powinien być ogarem lub psem w widocznym typie.bea100 pisze:Zastanówmy się wszyscy jakie kryterium powienien spełniać pies, by pomoc z Ogarowego Funduszu otrzymał?
To się pseudohodowcy ucieszą. Towar nie zejdzie więc ogaromaniacy go wyżywią i zaopiekują.bea100 pisze:No i kolejna sprawa to pomoc ogarom w typie rasy z rozmnażalni...to są qrcze ogary...no i czasem w koszmarnych warunkach i potrzebujące pomocy...pierwszy raz nam się na forum tu taka sytuacja "trafiła"...ale może się powtórzyć przecież...
A jakie ma być. Jak ktoś spróbował mieć własne zdanie na jeden z dwu wiodących ostatnio tematów to się dowiedział, że jest; cham, swołocz i woda na młyn odwetowcówqzia pisze:Czy forum umiera? Raczej nie zauważyłam. Natomiast trochę przypomina towarzystwo wzajemnej adoracji.
bo tu nie ma serduszek i kwiatuszków w emotkachqzia pisze:I tak jest lepiej niż na tollerkowym gdzie ciągle wstawiają serduszka i kwiatuszki.![]()
co racja to racjaZbyszekC pisze:To i przestał przeszkadzać w somozadowoleniu.