Asia_i_Bora pisze:Ja po prostu nie wklejałabym czegoś czego nie jestem pewna i tyle, bo niektórzy mogą już planować to i owo.
Na pewno Antoninek jest 26.05.2012.
Asiu i Bora jesteśmy przecież na forum, aby pewne nieścisłości uzupełnić i jak czytam i widzę to ludzie czekają ze zgłoszeniami na wystawy do ostatniej chwili ze zgłoszeniami, choćby jak ma się suczkę z problemem cieczki, jaki sędzia, spokojnie.
Danusiu dobrze zorientowane wiewiórki mi doniosły, że wystawa w Rzeszowie będzie tydzień wcześniej: 11-12. luty 2012 r. [no masz - ZKwP też już posłuchało wiewiórek i na swojej stronie wyznaczyło wcześniejszy termin wystawy - sędzia, jak piszesz: VLADIMIR PISKAY (SK)]......
A!... i jeszcze KLUBOWA OP i GP , wg tych wiewiórek ma być w SIERPNIU a nie w maju .
Zamieściłem Międzynarodowe w Polsce na Fioletowo w/g ZKWP oraz na niebiesko Zagraniczne. Polskie nieopublikowane na ZKWP są jeszcze na niebiesko i będą poprawione jak tylko ukażą się na stronie ZKWP.
Będę starał się sukcesywnie aktualizować polską część mapy, żeby wyglądała jak zeszłoroczna. http://g.co/maps/ssmdc
Liczę że link do mapy znajdzie się w pierwszym poście wątku.
.................................................... Wicher się urodził
Czy "krajowa psów ras myśliwskich podleg.próbom pracy" to wystawa tylko klasy użytkowej? W zeszłym roku byliśmy na wystawie w Manowie (Koszalin) o nazwie "krajowa psów ras myśliwskich" w tym roku już takich wystaw nie widzę są same z "podleg.próbom pracy".
.................................................... Wicher się urodził