a ciekawe programy można z sieci ściągnąć...
Chodziło mi o świadome ściąganie wybranych, zaopiniowanych programów i materiałów, filmów...Ogląda się wtedy dokładnie to czego się było ciekawym a z tv tak się nie daAnia W pisze:Dla mnie ma różnicy czy ktoś "marnuje" czas przed telewizorem czy przed komputerem
No raczej tv to niziutko się plasujeAnia W pisze:I chyba nie ma sensu dyskutować o wyższości...
ZbyszekC pisze:Ja jak zwykle bez sensu i nie na temat.
Wcale się nie dziwię psom biorącym prochy. Dajmy na to taki ludź w nerwach skonsumuje jakąś nalewkę i już mu lepiej. Czy to go uspokoi, czy wręcz odwrotnie to zależy głównie od pojemności naczynia i mocy nalewki.
A taki zdenerwowany pies co? Może co najwyżej skonsumować nowe szpilki Pani. Ale to jest poprawa nastroju zwykle na bardzo krótki czas.
A miałem już nie pisać
Dlaczego się nie da?miszakai pisze: Chodziło mi o świadome ściąganie wybranych, zaopiniowanych programów i materiałów, filmów...Ogląda się wtedy dokładnie to czego się było ciekawym a z tv tak się nie da![]()
To zależy u kogo - u mnie jako pożeracz czasu jest dokładnie na tym samym miejscu.miszakai pisze:No raczej tv to niziutko się plasujeAnia W pisze:I chyba nie ma sensu dyskutować o wyższości...Komputer rozumiem jak nośnik, jego się nie "ogląda" właśnie. Ekran, na którym oglądasz filmy może być wielkim monitorem lcd(jak duży telewizor) albo np. może być to ekran projektora, który chyba daje najbliższy kinu efekt. Polecam!
No bo generalnie jeśli już włączysz to leciAnia W pisze:Dlaczego się nie da?
Wiesz, Wigro, w Japonii to sa jednak dziwne człowieki - gumowe, dmuchane suczki dla psów i takie sprawy (jak to zobaczyłem na internecie to usiadłem, wstałem i znowu usiadłem).Wigro pisze:- atak idzie na Japonię i Chiny, największe rynki (USY już opanowali), nas narazie nie widzą, uff
W Japoni jest też około 2 mln psów, ale przyrost ludzki jest ujemny więc:
- głaskanie kota w kawiarni kociej 15 USD za 20 minut
- wynajęcie psa na spacer na 1 godzinę 30 USD
- jedyne na świecie hotele 5 gwiazdkowe tylko dla psów nie powiedzieli ile.