Ogarowaty pies pod Warszawą - pilnie do adopcji.

Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Ogarowaty pies pod Warszawą - pilnie do adopcji.

Post autor: Ania W »

Hej!
Jest szansa na lepsze fotki twojego tymczasowicza?

Kurcze gdybym wiedziała kilka dni wcześniej to bym sama podjechała go obfocić....

Myślę, że po rozliczeniu wyprawki dla Robina za nadwyżkę można obydwu kupić po worku karmy.
Pytanie tylko co z młodzikiem ?
Ja rozumiem, że on szuka domu...Tylko pytanie czy "legalnie", bo właściciel chce oddać czy....
bea100

Post autor: bea100 »

Ania W pisze:...Myślę, że po rozliczeniu wyprawki dla Robina za nadwyżkę można obydwu kupić po worku karmy.
...
Masz AniuW absolutną moją zgodę! Jest mróz i oba psy by się utrzymać przy życiu nie mogą głodować :strach_2:
Nie wolno nam (obu :!: ) ich zostawić bez pomocy...Wiem, że poprowadzisz pomoc jak najlepiej, mnie za dwa dni już nie ma przy necie bo jadę na miesiąc do szpitala sanatoryjnego ( a tam nie wiem jak będzie z netem :niewka: )- masz w każdym razie moje pełne poparcie dla pomocy dla obu z Funduszu :!:
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Obrazek

Czy tam z tyłu mama chłopaka?
bea100

A o tym ojcu małego, bo pisałaś o rasowym ogarze za TM, to coś wiesz więcej Beka?
beka

Post autor: beka »

Aniu tak z tyłu mama Kanisa.

Bea nic wiecej nie wiem o tym ogarze. Widziałm go w ubiegłym roku, jak łazikował po wsi. Wypuszczał sie na spacery po okolicy, wracał do domu. Był juz w sedziwym wieku
bea100

bea100 pisze:...

1. Czego pierwszy psiak Oskar najbardziej potrzebuje? Pomocy finans. w karmieniu? DT z opieką? Ogłoszeń?
...no bo, że najbardziej DS potrzebny to ja już nie piszę nawet... :(
Skrobnij może jakiś tekst do ogłoszeń...może masz jakiś portrecik ładny? poprosimy...
Gdzie on na tej wsi jest?
Jestem przy kompie po przymusowej przerwie, trochę czasu minęło a tu nic się nie zadziało... :(

Beka- jeszcze raz te same ISTOTNE prośby i pytania zadaję...
Ostatnio zmieniony niedziela 26 lut 2012, 14:35 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
bea100

Oskar to kochany, młody, zdrowy pies w typie rasy ogar polski. Ma ok 1,5 roku. Jest grzeczny, zsocjalizowany, łagodny, domowy, zna i lubi dzieci i inne zwierzęta. Umie chodzić na smyczy (pilnuje opiekuna luzem), ładnie jeździ samochodem. Jest aktualnie w domu tymczasowym pod Warszawą (w okolicach Piaseczna) gdzie bardzo doskwiera mu samotność. Bardzo tęskni za swoim człekiem i swoim domem takim już na zawsze. Oskar pilnie szuka Domu! W sprawie Oskara proszę dzwonić: Beata 513 490 780

Beka- popraw, dopisz co uważasz za ważne, jakieś fajne zdjęcia? ...chcę Oskarkowi wykupić porządny pakiet ogłoszeń.

Wklejam tekst Beka:
Oskar to ok 2 letni piękny i łagodny pies. Jest zrównoważy i dostojny. Wyglądem przypomina ogara polskiego-jest prawdopodobnie jego mieszańcem. Pies został znaleziony w lesie w stanie skrajnego wyczerpania, był bardzo wychudzony. Nie wiadomo czy się zgubił czy go zgubiono celowo. Poszukiwanie właściciela nie przyniosło rezultatu, dlatego teraz szukamy Oskarowi nowego domu. Oskar to pies przyjaciel. Łagodny do ludzi, lubiący dzieci. Łagodny do innych psów. Wspaniale podróżuje samochodem i ładnie chodzi na smyczy. Pozostawiony w domu nie niszczy, zachowuje czystość.
Oskar bedzie wspaniałym towarzyszem dla Ciebie i Twojej rodziny.
Pies jest zaszczepiony, zaczipowany i wykastrowany. Kontakt w sprawie adopcji:
Beata 513490780,
Ola 729119454
http://mailto:bekka@vp.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Ostatnio zmieniony niedziela 26 lut 2012, 19:07 przez bea100, łącznie zmieniany 1 raz.
beka

oba psiaki wciąż do adopcji.

Bea dzieki za kontakt :)

Zdjec Oskara mam sporo, wysyłam do Bea, ale już raz wróciło, za duże.
Ide zmniejszać.

Tu jest link do ogłoszenia Oskara
http://piaseczno.olx.pl/oskar-mix-ogar- ... -305935709" onclick="window.open(this.href);return false;
beka

o masz ci los żle zmiejszyłąm.
Wysyłam raz jeszcze do Bea
bea100

Dzięki Beka, pozwolisz wykorzystać Twój tekst do ogłoszeń?

Oskar jest naprawdę fajnym psem i bardzo mi się podoba :psiako:
Załączniki
Oskar 00.jpg
Oskar 00.jpg (56.21 KiB) Przejrzano 801 razy
Oskar 0.jpg
Oskar 0.jpg (78.35 KiB) Przejrzano 801 razy
ODPOWIEDZ