PRZECHLEWKO- Kurs i Konkurs dzikarzy i tropowcow 06-11.06.11

Metody szkoleń, technika, kursy...
Awatar użytkownika
ketrin
Gadu-Gadu: 0

Re: PRZECHLEWKO- Kurs i Konkurs dzikarzy i tropowcow 06-11.06.11

Post autor: ketrin »

Ola i Dunaj pisze: żałujcie, że Was nie było.
Na pociechę trochę zdjęć :)
oj żebyście wiedzieli jak żałujemy :placzek: ten Przechlewkowy klimat :marzyc: na długo zostanie nam w pamięci :marzyc: może za rok :?: ;)
dzieki za foty i relacje
pozdrawiamy
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Ola Dzięki za relacje i opis może jeszcze coś wyskrobiesz, dla tych co w tym roku nie mogli ;)
Ja W minionym tygodniu kilkakrotnie o Przechlewku myślałam i strasznie Wam zazdrościłam.
Fotki fajne Ola z kurtce Jasia :D , pomyślałam sobie jak ja bym w niej wyglądała :gleba:
Dlaczego p. Kasia Wam nie gotowała tych wspaniałych zupek...?
Bogna zakupiła mąkę ;) ?

Pozdrawiam wszystkim kursowych i konkursowych i Gratki za wyniki!!!
Awatar użytkownika
Danuta

Post autor: Danuta »

Oglądam fotki, wyobrażam sobie jak fajnie spędzaliście czas i ZAZDRASZCZAM :D :mrgreen:
Gratulacje dla wszystkich zadowolonych z kursu i konkursu :piwko: :piwko: :piwko:
Wielkie brawa dla zwycięzców :brawo_1: :brawo_1: :brawo_1:
Danuta i Lokis

ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
irie
Kontakt:

Post autor: irie »

Dzieki za relacje :) Czytam, ogladam i ja tez bym sie tam chetnie wybrala.. kiedys... :marzyc_2:

Gratulacje dla konkursowiczow, szczegolnie dla naszej ulubionej kolezanki Wiernej, za piekny wystep :piwko:
Obrazek
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo

irie pisze:Dzieki za relacje :) Czytam, ogladam i ja tez bym sie tam chetnie wybrala.. kiedys... :marzyc_2:
Irie marzenia się spełniają, ja tez kiedyś o Przechlewku marzyłam - jakieś 6 lat temu ;)
Awatar użytkownika
irie
Kontakt:

Post autor: irie »

kasiawro pisze:ja tez kiedyś o Przechlewku marzyłam - jakieś 6 lat temu ;)
:shock: czyli mam jeszcze czas... 8-)
Obrazek
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo

irie pisze:
kasiawro pisze:ja tez kiedyś o Przechlewku marzyłam - jakieś 6 lat temu ;)
:shock: czyli mam jeszcze czas... 8-)
myślę, że tak i tego Ci życzę ;)
Awatar użytkownika
Małgorzata
Gadu-Gadu: 1028837

Post autor: Małgorzata »

Nam się tym razem nie powiodło ale zdobyte doświadczenie jest bezcenne...po pierwsze zapewnić psu odpowiedni odpoczynek przed pracą a nie imprezę do białego dnia , po drugie nie przeszkadzać psu w pracy i po trzecie pamiętaj kobieto ,że ścieżka niekoniecznie (a nawet rzadko) przebiega w lini prostej :-)...a jeszcze po czwarte nie pokazuj sie psu kiedy jest na odłożeniu !...Mam nadzieję ,ze Wierny wybaczy mi to wszystko...Dołączam się do przedmówców ,że miejsce wyjątkowe.
Małgorzata z WIERNY-m
Awatar użytkownika
Ola i Dunaj
Gadu-Gadu: 9495783

Post autor: Ola i Dunaj »

kasiawro pisze:Ola Dzięki za relacje i opis może jeszcze coś wyskrobiesz, dla tych co w tym roku nie mogli ;)
Chętnie podzielę się swoimi spostrzeżeniami ale już bez dokumentacji fotograficznej, musicie uwierzyć na słowo ;)
Chciałabym parę słów poświęcić naszemu psu, który w zagrodzie wykazał się piękną pracą a już w duecie z Tropką pokazały rewelacyjną współpracę. Grały przecudnie :marzyc_2: Dodatkową atrakcję, w czasie czwartkowego wejścia do zagrody, zapewnił ulewny deszcz. Odławianie Dunaja w przemoczonym ubraniu i butach, niezapomniane ;) no i mój okrzyk "niech ktoś tę lochę od mnie zabierze ! " :D
Praca na ścieżce. Jurek, postanowił co dzień podnosić poprzeczkę. Tak, że w czwartek, Tropka, Dunaj i Trek Aleksandra szły na 48 godzinnym tropie. Zrobiły to z palcem w nosie :brawo_1:
Konkurs. I tu zaczęły się schody. Wszystko to co wcześniej pisała Małgorzata to szczera prawda. Po pierwsze i po ostatnie - zapewnić psu i sobie spokój. Mnie osobiście zjadła trema debiutanta. Co niewątpliwie znalazło odbicie w wyniku konkurencji tropienia. Najważniejsza z tego nauka - wyciągnąć właściwe wnioski na przyszłość :)
kasiawro pisze:Fotki fajne Ola z kurtce Jasia :D , pomyślałam sobie jak ja bym w niej wyglądała :gleba:
Sądzę, że Tobie mogłaby ta kurtka służyć za suknię balową. Z trenem :D
kasiawro pisze:Dlaczego p. Kasia Wam nie gotowała tych wspaniałych zupek...?
P. Kasia gotowała, jak zwykle, przepysznie :szacun_1: miałam na myśli to, że między jedną a drugą relacją z Przechlewka, musiałam sama stanąć przy garach :placzek:
kasiawro pisze:Bogna zakupiła mąkę ;) ?
Bogna tym razem nie kupowała mąki, tym razem przywiozła z Gdańska swoje nadwyżki dla mnie ;)
Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Awatar użytkownika
Jacek

Post autor: Jacek »

To ja dorzucę kilka fotek z konkursu. Dzięki za grtulacje. :szacun_1: Aż strach się bać co zacznie Wierna wyczyniać na kolejnych konkursach jak debiutowała tak wysoko :silacz: :D Może zasadzimy się na jej przyjaciółkę Raszkę :jezyk: Tak poważnie to duma nas rozpiera i radość że dała radę tak fachowo.
A teraz fotki z tropowców
ODPOWIEDZ