czy to ogar?
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Re: czy to ogar?
Nie omieszkałam w opiniach napisać, co to za psy na zdjęciach (Zeusy
)

Natalia i Nero
Tak, to Aronia. A Puzona fotka też mojaAnia W pisze:Dzieciak jakiś.
Suka to ruda gp...i nie wiem czy to nie hani suka - Aronia (czy coś pokręciłam?)

Kasiu to moja poprzednia ruda suka. Od kilku lat juz nie żyje.qzia pisze:Młodzieżowy champion województwa to jest coś.My nie mamy takich tytułów.
A co do suczki to nie jest Hani, bo tamta ma śliczne białe znaczenia na głowie i klacie. I na pewno nie Aroniatylko chyba Rumba, siostra Rabana Zwycięzcy Świata 2010
![]()
. No i data urodzenia się trochę nie zgadza.
A może tym razem ja coś pokręciłam.
Pozdrawiam Kasia
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
No to ja pokręciłam.
Ale chyba wtedy jeszcze się nie znałyśmy a ja nie wiedziałam co to gp.
Ania zwracam honor. Ale zgadłam, że Rumba to Rumba, siostra Rabana?
Jak Wy odróżniacie te ogary. Ja może mojego Zagłobę bym poznała, ale już z Ajszą miałabym kłopot.
No cóż mi się nawet moje 2 czarne labradorki mylą a są przecież całkiem inne
Pozdrawiam Kasia

Ania zwracam honor. Ale zgadłam, że Rumba to Rumba, siostra Rabana?

Jak Wy odróżniacie te ogary. Ja może mojego Zagłobę bym poznała, ale już z Ajszą miałabym kłopot.

Pozdrawiam Kasia
Ania W pisze:Dzieciak jakiś.
Suka to ruda gp...i nie wiem czy to nie hani suka - Aronia (czy coś pokręciłam?)
A Zeus to raz Amon....a raz Puzon
Ja też kiedyś znajdowałam swoje zdjęcia na takich stronkach.
Ale najlepsze jest to :
Champion Mmz.
Młodzieżowy champion województwa .
i 3 miejsce na wystawie psów rodowdowych .
wzieła też udział w wystawie psów rasowych ogarów polskich i też zajeła 1 miejsce .
![]()
![]()
No i kto się pochwali takim tytułem?

Osobiście na waszym miejscu zawalczyłabym jeszcze o Championa Sołectwa 

Poprosiłam o interwencję. I bardzo rozbawił mnie dopisek przy fotkach Aronii: "I JESZCZE KTO JEST NA TYLE NIE MĄDRY ABY WSTTAWIAĆ ZDJĘCIA MOICH PSÓW NA INNE STRONY ! PRZEZ TO MUSZE ROBIC JUŻ NA TEJ STRONCE 6 KONTO !! prosze o nie kopiowanie !!"
Nie wiem czy się śmiac czy płakać
Nie wiem czy się śmiac czy płakać

ę
, rece opadają

Oczywiście Mój AmonBasiaM pisze:Na stronie psy.pl znalazłam taki profil z dość dziwnym opisem suni ze zdjęć![]()
http://www.psy.pl/myspace---profile/art3104,nera.html" onclick="window.open(this.href);return false;
to kolejny pies .... tej osoby .... ma na imię Zeusa to nasz forumowy Amon przecież
![]()
http://www.psy.pl/myspace---profile/go: ... ,zeus.html" onclick="window.open(this.href);return false;
na ogarkowie też jest takie foto ... bo to Amon we własnej osobie

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
Osobiście jestem za tępieniem "takich zjawisk"
Teraz małolaty wklejają zdjęcia cudzych psów i jeszcze mają pretensje, że ktoś im kopiuje fotki
Nie chciałabym znaleźć w internecie ogłoszenia o sprzedaży psa z fotką mojego pupila

Teraz małolaty wklejają zdjęcia cudzych psów i jeszcze mają pretensje, że ktoś im kopiuje fotki

Nie chciałabym znaleźć w internecie ogłoszenia o sprzedaży psa z fotką mojego pupila

Też napisałem do administratora i na forum co o tym myślęBasiaM pisze:Osobiście jestem za tępieniem "takich zjawisk"![]()
:

Ale takie czasy, walka z wiatrakami

Inna sprawa, że ogary mają wzięcie, podobają się

Ps, Mam nadzieję, że Amon nie dowie się, że jest .....chempionem województwa, bo wpadnie w depresje albo się potnie

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl