No właśnie też się nad tym zastanawiam.Chaszczy pisze:Ktoś wie, o której zaczynamy, jak wygląda stawka? Nie mogę tego znaleźć na stronie oddziału.
Numerek dotarł pocztą ale nie ma info o godzinie a na stronie oddziału też nic nie piszą

Moderator: BACHMATsforanemroda
No właśnie też się nad tym zastanawiam.Chaszczy pisze:Ktoś wie, o której zaczynamy, jak wygląda stawka? Nie mogę tego znaleźć na stronie oddziału.
No powinno być, ale nie jest - zostawili puste miejsce...Danuta pisze:Zebrałam prawdopodobną stawkę na ten dzień![]()
Na potwierdzeniu zgłoszenia powinno być napisane od której zaczyna się sędziowanie. Najprawdopodobniej od 10.00.
Dwa szczenięta to mogą być od Pana Mańki, hodowcy Karbona - skoro też Mantra jest.Danuta pisze:Klasa szczeniąt:
52. ???
53. ???
60. ???
Maluchy z Bazylego Uroczyska mają numerki 52 i 60Chaszczy pisze:Dwa szczenięta to mogą być od Pana Mańki, hodowcy Karbona - skoro też Mantra jest.Danuta pisze:Klasa szczeniąt:
52. ???
53. ???
60. ???
Właśnie miałam to dopisać. To rodzeństwo Egara - suczka i piesek (po Enigmie z tego co pamiętam), niestety nie pamiętam imion... Cieszymy się bardzo, że będą i to ze swoją opiekunką, a matką Karbona - Mantrą! To będzie pierwsze spotkanie Karbona z rodzicielką od czasu rozstania...kwadra pisze:W hodowli z BU sa piesek i suczka z miotu E z beskidzkich Wysp, trzymamy kciuki za maluchy
szczegolnie za jednego:P