konkursy
Re: konkursy
My już wkrótce hyc! do zagrody na dziczenie
Na razie czekamy na dziki, bo jeszcze nie dojechały.

gryfna a z jakim psim profesorem będziesz wpuszczac Gryfa?
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Na pewno z którąś z suczek właściciela zagrody. Niestety żadna nie jest ogarem.
A gdzie do zagrody jedziecie?
agag
może tak nie mylić użytkowości konkursowej z prawdziwą użytkowością, bo widziałem już psy z dyplomami, które na widok prawdziwego dzika czy lisa (tyczy się norowców) nie wiedziały w które miejsce pos.... się ze strachu....
może tak nie mylić użytkowości konkursowej z prawdziwą użytkowością, bo widziałem już psy z dyplomami, które na widok prawdziwego dzika czy lisa (tyczy się norowców) nie wiedziały w które miejsce pos.... się ze strachu....
Wybieramy się do p. Marka Czecha do Wisły Wielkiej za Pszczyną. Na razie jeszcze zagroda nie działa, ale na dniach powinny dojechać dziki i wszystko ruszy pełną parą.
Mam nadzieję, że Gryfsko nie pos.. się ze strachu, już miał konfrontację z dzikiem w lesie i szczerze był zdziwiony
Chciałabym użytkowości prawdziwej, nie tylko konkursów.
Mam nadzieję, że Gryfsko nie pos.. się ze strachu, już miał konfrontację z dzikiem w lesie i szczerze był zdziwiony

Akurat w przypadku Jaśmina użytkowość konkursowa idzie w parze z rzeczywistym wykorzystaniem psa w łowiectwie.
Gryfna... do Wisły na Pszczyną powiadasz... to w sumie mnie to cieszy, bo niedaleko mnie a o innych zagrodach nic nie wiem... Możesz mi napisac w jaki dzień się tam wybierasz? jeśli w środę albo piątek to może byśmy się jakoś zgadały i bym to zobaczyła...
Pozdrowionka

Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
To jest całkiem nowa zagroda, cały czas czekam na wieści, czy dziki nadjechały. Nie mogę się doczekać.
Pan Marek Czech jest znanym menerem i sam niegdyś był posiadaczem ogara.
Jak będę się wybierać, Carmen, dam Ci znać. Pozdrawiam!

Jak będę się wybierać, Carmen, dam Ci znać. Pozdrawiam!