konkursy

gryfna

Re: konkursy

Post autor: gryfna »

My już wkrótce hyc! do zagrody na dziczenie ;) Na razie czekamy na dziki, bo jeszcze nie dojechały.
Awatar użytkownika
carmen
Gadu-Gadu: 0

Post autor: carmen »

gryfna a z jakim psim profesorem będziesz wpuszczac Gryfa?
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
gryfna

Na pewno z którąś z suczek właściciela zagrody. Niestety żadna nie jest ogarem.
Awatar użytkownika
Aneek
Gadu-Gadu: 5433316

Post autor: Aneek »

A gdzie do zagrody jedziecie?
goncza_bieda

Post autor: goncza_bieda »

agag
może tak nie mylić użytkowości konkursowej z prawdziwą użytkowością, bo widziałem już psy z dyplomami, które na widok prawdziwego dzika czy lisa (tyczy się norowców) nie wiedziały w które miejsce pos.... się ze strachu....
gryfna

Wybieramy się do p. Marka Czecha do Wisły Wielkiej za Pszczyną. Na razie jeszcze zagroda nie działa, ale na dniach powinny dojechać dziki i wszystko ruszy pełną parą.

Mam nadzieję, że Gryfsko nie pos.. się ze strachu, już miał konfrontację z dzikiem w lesie i szczerze był zdziwiony :) Chciałabym użytkowości prawdziwej, nie tylko konkursów.
goncza_bieda

Post autor: goncza_bieda »

:)
agag

Post autor: agag »

Akurat w przypadku Jaśmina użytkowość konkursowa idzie w parze z rzeczywistym wykorzystaniem psa w łowiectwie.
Awatar użytkownika
carmen
Gadu-Gadu: 0

Post autor: carmen »

Gryfna... do Wisły na Pszczyną powiadasz... to w sumie mnie to cieszy, bo niedaleko mnie a o innych zagrodach nic nie wiem... Możesz mi napisac w jaki dzień się tam wybierasz? jeśli w środę albo piątek to może byśmy się jakoś zgadały i bym to zobaczyła... :mysl_1: Pozdrowionka
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
gryfna

To jest całkiem nowa zagroda, cały czas czekam na wieści, czy dziki nadjechały. Nie mogę się doczekać. :happy3: Pan Marek Czech jest znanym menerem i sam niegdyś był posiadaczem ogara.
Jak będę się wybierać, Carmen, dam Ci znać. Pozdrawiam! ;)
ODPOWIEDZ