GORZÓW WLKP. ogar polski w schronisku
Re: GORZÓW WLKP. ogar polski w schronisku
Hmm ten leśniczy... w pierwszej chwili pomyślałam, ze to Grzmilas, ale chyba nie... A może on by jakoś się tym psem zajął, blisko mieszka, w sensie poszukania mu domu choćby tymczasowego, ja moge sie dołożyć do utrzymania psa... 

-
Pani Anno zdjęcia wysłałam mailem, tak - ten leśniczy to Grzmilas
pozdrawiam Ania

pozdrawiam Ania
-
Na zywo robi jeszcze większe wrażenie
jest bardzo spokojny, łasi sie i chce być jak najbliżej człowieka, pozwala sie oglądac i nie protestuje przy tym. Fajny chłopak!!

Co z tym psem w "schronie".
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Odwiedził widział jaka decyzja wiadomo cośGorzów Wlkp pisze:rozmawiałam z lesniczym i hodowcą gończych polskich, i jest on zainteresowany tym psem, jutro ma go odwiedzić w schronisku, pozdrawiam Ania

-
Witam! na chwile obecna nic niewiem w sprawie psa. Byłam w schronisku w sobote ok.14.30 i psa nikt nie odwiedził, schron czynny do 16 czy 17 więc może potem Grzmilas byl.
Napisałam także maila ale nie mam odpowiedzi. Jak tylko cos będę wiedziała napewno dam znać!!
Napisałam także maila ale nie mam odpowiedzi. Jak tylko cos będę wiedziała napewno dam znać!!
-
pies jest nadal w schronisku, z tego co wiem leśniczy go nie widział.
Jutro postaram sie zrobić jakies nowe fotki psa, to wstawię na forum. Może ktoś się nim zainteresuje i postanowi przygarnąć!
Jutro postaram sie zrobić jakies nowe fotki psa, to wstawię na forum. Może ktoś się nim zainteresuje i postanowi przygarnąć!
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Kurcze nie ma kogoś kto chciałby na moje oko 3-letniego miłego ufnego ogaro-podobnego psa 

-
nieudało mi sie zrobic zdjęć ogarkowi, bo nie zdązyłam z nim wyjśc na spacer, w tym tygodniu juz napewno jakies ładne mu porobię i wkleje!