Zestawienie / Która karma na początek?
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Re: Która karma na początek?
"My" jedliśmy Boscha przez ok dwa lata i było zdecydowanie ok!
Bardzo jestem teraz zadowolona z Josery.
Natomiast Royal Canine i Pro Plan Świtkowi raczej nie pasują...
Bardzo jestem teraz zadowolona z Josery.
Natomiast Royal Canine i Pro Plan Świtkowi raczej nie pasują...
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
No to zobaczymy - z tego co czytam, nie przewidzę wszystkiego do przodu. Na razie będzie więc Royalowy zestaw dla maluchów, a jak podrośnie spróbujemy też Bosha.
a może Acana ?
"Zagraj ma ton niemal basowy.Śpiewak trochę wyższy i spełnia rolę barytonu. Lutnia ma piękny matowy głos, a Nutka najcieniej i najwyżej ciągnie. Wszystkie tworzą chór.
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
To jest myśliwski śpiew, w którym dźwięczy cała psia radość życia "
Acanę chciałabym wypróbować przed Boshem, jeśli będą jakieś problemy z RC Maxi Junior.
Ja na gończej tez wypróbowałam wiele karm
Podobnie jak Ania W mogę polecić Joserę
Teraz jesteśmy na Bozicie i jest O.K. choć nie wiem czy na Bozicie się zakończy bo mam na oku jeszcze inne karmy
Royala nie mogę polecić bo Aria go przyswajała fatalnie, a oprócz tego pojawiło się uczulenie
Bento Kronen, Propac - O.K. choć bez rewelacji

Podobnie jak Ania W mogę polecić Joserę
Teraz jesteśmy na Bozicie i jest O.K. choć nie wiem czy na Bozicie się zakończy bo mam na oku jeszcze inne karmy

Royala nie mogę polecić bo Aria go przyswajała fatalnie, a oprócz tego pojawiło się uczulenie
Bento Kronen, Propac - O.K. choć bez rewelacji
zAPRASZAM NA ARIOWEGO BLOGA 
http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Ja i Cygaro dawałam Boscha i teraz Cyga też je...Jestem zadowolona. Cena tej karmy np. w telekarmie jest super ale w innych sklepach jest mniej więcej w cenie Puriny i Royala. Cygaro te obłe idealnie okrągłe chrupki Royala połykał bez gryzienia i dławił się nimi; wolałam bardziej chropowate Boscha właśnie. A jak sypiemy Cenarowi Royala a Cydze Boscha to jak na gwizdek zamieniają się michami
i wcinają aż miło 
Chciałam wypróbować Joserę ale poczekam na "dorosłą" bo podobno jak jest ok. to nie ma co zmieniać. Też przeplatam ostatnio surowizną...

Chciałam wypróbować Joserę ale poczekam na "dorosłą" bo podobno jak jest ok. to nie ma co zmieniać. Też przeplatam ostatnio surowizną...
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Przede wszystkim na początku nie możecie zmieniać diety psa. Jest pudel w mojej rodzinie. Kupili go i dawali tą karmę, którą wybrali. A pies na początku jej podawania miał nieciekawe kupy. Poszli z tym do weta i stwierdził, że albo zła karma albo ze stresu. Pies po paru dniach robił już normalne kupy, ale oczywiście strach był.

Natalia i Nero
- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Aniu a Kidsa podawałaś do końca 12 m.ż. czy dłużej? Bo widzę, że rozpiska dla Kids przy wadze ok. 30 kg jest do ukończenia roku (Bosch tez ma tak krótko juniora)...Zastanawiam się nad spróbowaniem ale może już poczekam na Festival po ukończeniu roku...Ania W pisze:a teraz jest na joserze
Ja od niedawna podaję Joserę Sensitive z kaczką dla psów dorosłych (i tak gotowane to główny posiłek więc nie przywiązywałam wagi już że nie dla juniorów) ale nie dlatego że Łoza ma jakoś szczeglnie wrażliwy żołądek - innej w hurtowni nie było 
Wybrałam Joserę bo chciałam karmę bez drobiu i celowałam w Festivala a że nie było, zaproponowano mi z kaczką i "weszłam w to".
Mimo że Łoza dostaje ja na codzień raz dziennie i to w niewielkiej ilości to jak jest na wyjazdach to tylko na suchej i po niej ma zdecydowanie najlepsze kupy i żadnych innych skutków ubocznych...Niestety Łoza nie jest natomiast najlepszym testerem jeżeli chodzi o smak - zjada wszystko byle dużo tego było

Wybrałam Joserę bo chciałam karmę bez drobiu i celowałam w Festivala a że nie było, zaproponowano mi z kaczką i "weszłam w to".

Mimo że Łoza dostaje ja na codzień raz dziennie i to w niewielkiej ilości to jak jest na wyjazdach to tylko na suchej i po niej ma zdecydowanie najlepsze kupy i żadnych innych skutków ubocznych...Niestety Łoza nie jest natomiast najlepszym testerem jeżeli chodzi o smak - zjada wszystko byle dużo tego było

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
a na jakim była bo do mnie doszły słuchy od wetów że te dla alergików się zpsułyOla_Aria pisze:Royala nie mogę polecić bo Aria go przyswajała fatalnie, a oprócz tego pojawiło się uczulenie