Hodowla Poszły w Las FCI >zaprasza na pogaduchy
Re: Hodowla Poszły w Las zaprasza na pogaduchy
Śliczne maluszki , gratulacje 

- kasianiolek
może należy zmienić w ustawieniach aparatu balans bielibea100 pisze:( i cały czas nie halo z kolorami na zdjęciach)
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Fajniebea100 pisze:Inna jest Największym Przyjacielem (synka Anety) Xawera, to on wymyślił i nadał imię pierwszej maleńkiej (ba, 620) suczynce, jaka się urodziła, my nie pytamy "czemu"- założył jej najpiękniejszą bo czerwoną wstążeczkę- i tak ma być
Ja tylko poprosiłam Anetę o myślnik- jej imię papierowe to AW-ARIA i można będzie wołać na suczkę po prostu ARIA

Przeciwnie, wydaje mi się, że to była bardzo pouczająca dyskusja. Przeczytałam całą z namysłem i nie wydaje mi się, żeby wnioski były proste i jednoznaczne.hucuł pisze: I z tego co pamiętam żadnych rzeczowych aargumentów przeciwko takim kryciom tam nie było.
Czy możemy już skończyć w tym wątku z takimi dyskusjami?
Prosiłam o zaprzestanie dyskusji pobocznych.
Prosiłam też o przeniesienie zbędnych w blogu postów do innego działu ale na litość boską dajcie szansę i czas na ogarnięcie tego wszystkiego....Tam będzie można się produkować.
Jak babcię kocham zacznę po prostu ciąć i wyrzucać wszystko do kosza niezależnie od zawartości merytorycznej.
Prosiłam o zaprzestanie dyskusji pobocznych.
Prosiłam też o przeniesienie zbędnych w blogu postów do innego działu ale na litość boską dajcie szansę i czas na ogarnięcie tego wszystkiego....Tam będzie można się produkować.
Jak babcię kocham zacznę po prostu ciąć i wyrzucać wszystko do kosza niezależnie od zawartości merytorycznej.
- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Zgadzam się z Anią, pozdrawiam maluchy i zapraszam do wątku "co sądzicie o działalnosci związku" (czy jakoś tak
)
S.

S.
Wesna z Gończaków
Ania tnij,
tu jest raczej słabiutko dobrze że nie ma tego zdjęcia, chociaż, dzięki.
PS. X... nie czytaj tych gupot, jesteś gość, zajmuj się małymi Innej, jak co dzień.
tu jest raczej słabiutko dobrze że nie ma tego zdjęcia, chociaż, dzięki.
PS. X... nie czytaj tych gupot, jesteś gość, zajmuj się małymi Innej, jak co dzień.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Czrwona "suczyneczka Xawera" tak sypia 

- Załączniki
-
- DSC_0471.jpg (69.31 KiB) Przejrzano 1156 razy
-
- DSC_0475.jpg (61.96 KiB) Przejrzano 1151 razy
- kasianiolek
Moja czerwona też tak spała, jak na pierwszej fotce