Wypieki
Re: Wypieki
Fajne te łapki, ja robię tak samo, tylko zwijam rogaliki. Następnym razem wypróbuję takie kształty. A jaki zapach w domu jak się pieką 

Drożdżówki drożdżówkami ,ale ten farsz z orzechów ,uwielbiam
Szkoda,że tak późno zobaczyłam ,chodziło za mną coś słodkiego
Przepis na pączki wypróbowałam i ten też
spróbuję 

Przepis na pączki wypróbowałam i ten też

- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
kerovynn7
Dziś zrobiłam Twój tort. jako, że w naszym sklepie standard tortownic jest jeden...czyli średni to w takim upiekłam placki. Zdjęcie będzie jutro, jak rozkroję, ale jestem lekko przerażona kto to ma zrobić. Torcicho ma chyba ze 20 cm wysokości
Składniki były przepyszne
Dziś zrobiłam Twój tort. jako, że w naszym sklepie standard tortownic jest jeden...czyli średni to w takim upiekłam placki. Zdjęcie będzie jutro, jak rozkroję, ale jestem lekko przerażona kto to ma zrobić. Torcicho ma chyba ze 20 cm wysokości

Składniki były przepyszne

Dziś jest jutro
Pokaż ten tort, bo ja jutro robię dla Frania na drugie urodziny i może coś ściągnę

Pokaż ten tort, bo ja jutro robię dla Frania na drugie urodziny i może coś ściągnę

Beata nie wrzuca, to ja pokażę
Mało chłopięcy
- w realu nie wydaje się, żeby był tak potężnie oblepiony masą 

Mało chłopięcy

na gotowo, czy same placki?weszynoska pisze:Torcicho ma chyba ze 20 cm wysokości
jeśli na gotowo to spoko - mój tez wychodzi dość wysoki ale dobrze się "kupy trzyma". "Technika krojenia"

Przejrzałem wszystkie strony wypieków i nie znalazłem przepisu na mazurek. Czy ktoś może podać przepis na smaczny, szybki i łatwy do zrobienia mazurek?
A jaki mazurek? Ka kiedyś doszłam do kilkunastu, każdy inny