A co do zdjęcia pszczółek - to chyba było drzewo z ulem w środku które zostało niestety zcięte. Przynajmniej tak mi się wydaje. Nigdy czegoś takiego nie widziałam.

Do szkoły pszczelarskiej powinni coś takiego wysłać.

Drzewo zostało pocięte na wałki jak pszczół już w nim nie było. Ul był martwy. Może gdzieś się przeniosłyania N pisze:A co do zdjęcia pszczółek - to chyba było drzewo z ulem w środku które zostało niestety zcięte. Przynajmniej tak mi się wydaje.
kasiawro pisze: Dunaj kompletnie się nie starzeje, co Wy mu dajecie że wygląda tak ślicznie?
Dziękujemy za miłe słowahania pisze:Też o tym myślałam, że Dunaj w ogóle nie siwieje. Może to takie powietrze dobre
Coś jednak mają ze sobą wspólnegoketrin pisze:Ola toż to portret Ryśkowy
O tak, trzeba zorganizować wyprawę archeologiczną na Młynki. Próbki pisma czekająketrin pisze:Drzewa niesamowite myśle ze mogłyby sie nimi zainteresować nasi mali odkrywcy i podjąc kolejne pace archeologiczne... normalnie pismo co nawet najstarsze korniki nie dadza rady odczytać![]()
![]()
![]()
Wigro, wspaniałe te propozycje ! Co prawda kawał drogi od nas ale i tak kusząceWigro pisze:O Kolego bardzo bym chciał Cię poznać,
będę koło Gib pod koniec maja łapał ryby a potem też, jakś sesja koło Wigier -pięknie tam jest, albo w puszczy, albo nad kanałem przy śluzach, albo kolo piramidy, albo odpust w Puńsku, albo pokażę Ci Białe Wigierskie-najpiękniejsze jezioro na świecie?
Pozdrawiam barzo serdecznie.