Allegro
Re: Allegro
Węszynoska, haniu , jak napisałam nie czuję się upoważniona. Zapytajcie hodowcę suni.
Nie chcę pisać dla zasady a nie dlatego że to jakaś tajemnica.
Byłam pewna że informacja o suni jest ogólnie znana, nie sądziłam że wywołam trolla z szafy a chyba tak się stało.
Napisałam maila do hodowcy suni jak pojawiła się pierwsza informacja o jej sprzedaży - bo nie wiedziałam czy o tym wie. W mailu zwrotnym ni dostałam żadnej informacji że z Zachcianką jest coś nie takSARABANDA pisze:Węszynoska, haniu , jak napisałam nie czuję się upoważniona. Zapytajcie hodowcę suni.

Określenie skłonność do "myślenia" jest to moja litentia poetica.
Używam jej w stosunku do psów, ale i ludzi też, którzy nie chcą (nie potrafią) ślepo wykonywać polecenia przełożonych. Nie każdemu wskaznemu stworzeniu rzucają się do gardła.
Te inne nie muszą być głupie. Są po prostu inne. Ja za tymi innymi po prostu nie przepadam. I co gorsza myślę
, że ma prawo. Tak jak inni mają prawo traktować mojego psa jako gomonia.
Opinie na temat powodów oddania Zachcianki (może błędną) wyrobiłem sobie na podstawie wpisów kilku osób. A teraz czekam czy ta nowa w pełni zadowli oczekiwania

Używam jej w stosunku do psów, ale i ludzi też, którzy nie chcą (nie potrafią) ślepo wykonywać polecenia przełożonych. Nie każdemu wskaznemu stworzeniu rzucają się do gardła.
Te inne nie muszą być głupie. Są po prostu inne. Ja za tymi innymi po prostu nie przepadam. I co gorsza myślę

Opinie na temat powodów oddania Zachcianki (może błędną) wyrobiłem sobie na podstawie wpisów kilku osób. A teraz czekam czy ta nowa w pełni zadowli oczekiwania

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Takie informacje na temat Zachcianki usłyszałam od hodowcy w trakcie zlotu w Piotrkowie w sierpniu, dokładnie na wystawie. Konkretnie dlatego że szukałam suki do adopcji. Potem jeszcze telefoniczną informacje od kogoś ale nie pamiętam dokładnie chyba od bea100 ?
Małgosia&S&C

Ale efekt końcowy jest podobny. Nie spełniają oczekiwań i często muszą odejść.
Zrobić miejsce bardzej użytecznym
Zrobić miejsce bardzej użytecznym

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
Często? Jaki procent ogarów zmieniających domy zmienia je z powodu niesprawdzania się w łowiectwie? Zbyszku zazwyczaj się z Tobą zgadzam, ale myślę, ze teraz trochę koloryzujesz rzeczywistość, żeby pasowała do Twojej wizji.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Ja uważam, ze hodowca wcale nie miał obowiązku Ciebie Haniu o tym informowaćhania pisze: W mailu zwrotnym ni dostałam żadnej informacji że z Zachcianką jest coś nie tak

Ja też mam nawyk od razu dawania info do hodowcy jak takie "kwiatki" widzę, a nie ukrywam że sprawdzam regularnie główne portale ogłoszeniowe

Uważam, że to nasz obowiązek aby o takich rzeczach informować się

Ja też tak uważamkasiawro pisze:Ja uważam, ze hodowca wcale nie miał obowiązku Ciebie Haniu o tym informowaćhania pisze: W mailu zwrotnym ni dostałam żadnej informacji że z Zachcianką jest coś nie tak![]()

Jeśli suka rzeczywiście jest chora i niehodowlana to jak można ją reklamować jako hodowlaną?