Igra i Luna
- alatija
- Gadu-Gadu: 0
Re: Igra i Luna
Dziękujemy za pozdrowienia 
U nas dobrze, Igra czasem jeszce próbuje szkolić starszy kobiety, ale walczymy z tym. Myślę ze się u nas zaklimatyzowała, ostatnio była u mojej mamy, mieliśmy wyjazd. Jest do nie przyzwyczajona ponieważ mama do nas często przyjeżdża i my do niej też, więc zna ten dom. Potraktowała to jak odwiedziny
Kilka zdjęć z Gór Stołowych.
Z koniem było fajnie, obie takie niby "waleczne", a wystarczy że koń zrobił krok w ich stronę
dawały dyla jak zające z uszkami do tyłu 

U nas dobrze, Igra czasem jeszce próbuje szkolić starszy kobiety, ale walczymy z tym. Myślę ze się u nas zaklimatyzowała, ostatnio była u mojej mamy, mieliśmy wyjazd. Jest do nie przyzwyczajona ponieważ mama do nas często przyjeżdża i my do niej też, więc zna ten dom. Potraktowała to jak odwiedziny

Kilka zdjęć z Gór Stołowych.
Z koniem było fajnie, obie takie niby "waleczne", a wystarczy że koń zrobił krok w ich stronę

Wróciłam, poczytałam, pooglądałam zaległe zdjęcia
Co u Was słychać kochani nowego ?

Co u Was słychać kochani nowego ?
Wszystko fajnie, wiem, bo dzwoniłam...ale jakieś foteczki to bym prosiła 

Igra trzymaj sztamę z Luną
, to Twoja ostoja.
.............................................. .
Pozdrawiam bardzo serdecznie Wigro.
Uprasza się o zdjęcia.

.............................................. .
Pozdrawiam bardzo serdecznie Wigro.
Uprasza się o zdjęcia.
Ostatnio zmieniony wtorek 20 mar 2012, 09:35 przez Wigro, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Pięknie wyglądają w śniegu
, Igra coraz dorodniejsza
, ku zadowoleniu Amona. Szkoda, że trzeba będzie czekać na taką scenerię prawie rok
.

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- alatija
Przepraszam, ze ostatnio coś nie za często pokazuje moje laski. ale jest wszystko dobrze, Lunka dostała dziś u weta przestrogę że trzeba iść na dietkę!!!!
Igrucha dobrze, ma troszkę problem ze skórą, trzeba będzie ją kąpać co drugi dzień... ma bardzo mocny zapach i włosy jej się przetłuszczają
Poza tym sceneria już nam się zmieniła pewnie jak wszędzie i Igra całymi dniami zajmuję się wykopkami w ogrodzię!!! Biedne choinki mojego męża!!!
Igrucha dobrze, ma troszkę problem ze skórą, trzeba będzie ją kąpać co drugi dzień... ma bardzo mocny zapach i włosy jej się przetłuszczają

Poza tym sceneria już nam się zmieniła pewnie jak wszędzie i Igra całymi dniami zajmuję się wykopkami w ogrodzię!!! Biedne choinki mojego męża!!!
- Hekate
alatija pisze: ma bardzo mocny zapach i włosy jej się przetłuszczają![]()
To dlatego tak błyszczy na zdjęciach?