Ogar polski rodowodowy do adopcji
Re: Ogar polski rodowodowy do adopcji PILNE
Jutro będzie kurier z workiem karmy dla Karo.
Ja czekam na obróżkę, smycz, adresówkę. Witaminy kupiłam.
Wszystko wyślę w jednej paczce jak obróżki dostanę. Także to za chwilę będzie.
Ja czekam na obróżkę, smycz, adresówkę. Witaminy kupiłam.
Wszystko wyślę w jednej paczce jak obróżki dostanę. Także to za chwilę będzie.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 05 mar 2012, 15:41 przez BasiaM, łącznie zmieniany 1 raz.

lubię takie happy endy

Ale ładny Karo 
Ja tam trzymałabym mu wagę w ryzach , przynajmniej póki nie nadrobi trochę masy mięśniowej (bo pewnie nie ruszał się za wiele). W jego wieku lepiej ważyć mniej niż wiecej

Ja tam trzymałabym mu wagę w ryzach , przynajmniej póki nie nadrobi trochę masy mięśniowej (bo pewnie nie ruszał się za wiele). W jego wieku lepiej ważyć mniej niż wiecej

Ładny pies, fajna klasyczna głowa.
Cieszę się, że ma już nowy dom
Cieszę się, że ma już nowy dom

Ciemny, ciemne i zdrowe oko, ładna głowa (mnie się ten ogar w każdym razie również podoba
). Poczekajcie trochę- niech dojdzie do siebie
Będzie pokazywany na wystawach w tym roku (razem z Electris)- zobaczycie go zapewne (i w lepszej kondycji i zaopiekowaniu)- takie są w każdym razie plany wystawowe

Będzie pokazywany na wystawach w tym roku (razem z Electris)- zobaczycie go zapewne (i w lepszej kondycji i zaopiekowaniu)- takie są w każdym razie plany wystawowe

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Super
Czas zmienić tytuł wątku

Czas zmienić tytuł wątku

Jutro Karo dostanie nowa obrożę, smycz, adresówkę, witaminy i kocyk. Zielony oczywiście
Kurier dziś wyjechał
Dostałam też info, że karma jedzie z terminala i dzisiaj dotrze. W Krakvecie mieli dzień opóźnienia

Kurier dziś wyjechał

Dostałam też info, że karma jedzie z terminala i dzisiaj dotrze. W Krakvecie mieli dzień opóźnienia

Świetnie- dzięki BasiuM- umówiłam się dzisiaj tel, że jak wszystko dotrze- dostanę info
Karo- przejął się rolą, adoptuje się bo ładnie pilnuje obejścia (nawet dzisiaj słyszałam ten bas przez telefon
)

Karo- przejął się rolą, adoptuje się bo ładnie pilnuje obejścia (nawet dzisiaj słyszałam ten bas przez telefon