Ogarze gadżety
Re: Ogarze gadżety
Z tego co sprawdziłam na forum aussie - musi być zamówienie na odpowiednią ilość taśmy - odpowiednik ok 30 kompletów obroża + smycz przepinana (to nie oznacza, że każdy będzie musiał zamawiać smycz). Podesłałam wątek i prosiłam, żeby zajrzały.
My pewnie też zamówimy jakieś obróżki + smyczki do kluczy.
My pewnie też zamówimy jakieś obróżki + smyczki do kluczy.
Ja poproszę 3 szt półzacisk (3 sucze- jeśli będą dla nich np. inne kolory), bez smyczy.
co do koloru i motywów to się również dostosuję do większości
co do koloru i motywów to się również dostosuję do większości

Myślę, że taśma będzie taka sama - nie będzie tylu chętnych żeby zrobić więcej niż jedną. Ale będziesz mogła sobie wybrać różne taśmy podkładowe.
E tam nie spotkasz na spacerzeAszemi pisze:Słuchajcie ale tam w opisie jest napisanea na klubowejProdukt handmade –nietuzinkowy, unikalny, niekomercyjny. Nie spotkasz na spacerze 10 psów w takich obrożach:)![]()

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
U nich jest tak jak w activdogu. Taśma podstawowa ma jeden wymiar a podkładową można wziąć szerszą lub węższą co kto woli. Ja osobiście uważam, że powinna mieć za 3,5 cm. Takie mam z activdoga i są fajne. 2,5 jest za wąska.
Kasia
Kasia
Pomysł fajny, jak by co to my też jesteśmy zainteresowani 1 obrożą półzaciskową.
Potwierdzam obrożę bez dzika. Na klamerkę.
Jakie wy macie psy skoro 2,5cm to mało.
Może dla rodezjana. Gdyby nie odblask dla myśliwych to Balt nie miałby żadnej obroży szerszej niż 2cm.
U malamuta też takiej szerokości miałem. 
Jakie wy macie psy skoro 2,5cm to mało.

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Nasze ogary mają piękne, długie szyje, które trzeba podkreślić zgrabną, modną i szeroką obroża, a nie chudym paseczkiem.
Pozdrawiam Kasia
Pozdrawiam Kasia