Hucuł pozwolę sobie skrytykować...... tym razem Ciebiehucuł pisze:Uważam /na podstawie fotek/,że Energia biła wszystko. Zarówno wartością własną, jak i znakomitym sposobem jej wystawienia. Porównanie o rasę wyglądało przy niej, jak o nagrodę pocieszeniaA ponieważ o gustach się nie dyskutuje, to ja tylko tak nieśmiało swoje zdanie wyrażam
(...)

Do momentu Twojego wpisu jest dokładnie dwie fotki Energii wystawianej i 2 fotki, gdzie Energia jest w tle. Fot o rasę nie zauważyłam. Myślę, że budowanie tak radykalnej opinii, jaką tu wyraziłeś, nie opiera się jedynie na fotkach. Energia jest fajną sunią ale inne ogry są również fajne, nie byłam, nie widziałam akcji wystawiania, nigdy no podst. dwóch fotek nie podjęłabym się wyrażenia takiej opinii, jak Ty uczyniłeś. Ponadto napisałeś: o gustach się nie dyskutuje... nieśmiałości w wyrażeniu zdania nie zauważyłam - wręcz przeciwnie...

A to zdanie jest według mnie aroganckie a nawet obraźliwe...hucuł pisze:(...) Gratulacje dla wygranych i dla najlepszych!

To, że nie rozumiem jakie sposoby porównań się odbywały na ringu, dlaczego w jednej chwili na ringu byli i Runo, i Calvados, i Szajka, spróbuję rozkminić jutro...