Mak ze Stadniny Cisowiec
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Mak ze Stadniny Cisowiec
Rafał weekend będzie w centralnym punkcie mojego ogrodu - już się nie mogę doczekać tego błogiego nic nie robienia 

Jesli o mnie chodzi, to Niemcza bardzo mi sie podoba. A juz wizje snute przez Kasie sa urzekajace 

- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
Ciekawe co kto ma lepiej opanowane, Ja asertywność czy Ty Kasiu siłę przekonywaniakasiawro pisze:Rafał weekend będzie w centralnym punkcie mojego ogrodu - już się nie mogę doczekać tego błogiego nic nie robienia

Ale ja sobie tak teraz myślę, że przez te nasze publiczne przekomarzania się na forum, Irie jest tak nami zniesmaczona, że z pewnością nie chce nas już znać, czytać a tym bardziej spędzać z nami choćby jednego weekendu

a to sie zamarzylorafkow pisze:z pewnością nie chce nas już znać, czytać a tym bardziej spędzać z nami choćby jednego weekendu:marzyc_2:

- rafkow
- Kontakt:
No to ja się biorę za przygotowanie menu i tras spacerowych.
Mam tylko jedno pytanie, żeby waszym podniebieniom dogodzić a swoim zdolnościom kulinarnym sprostać... wolicie Pizza Hut czy McDonalda ?
Mam tylko jedno pytanie, żeby waszym podniebieniom dogodzić a swoim zdolnościom kulinarnym sprostać... wolicie Pizza Hut czy McDonalda ?

Rafał, sorry za wtrącenie ale gdzie w okolicach Niemczy takie wyszukane kuchnie znajdziesz?
Mnie się nie udało

Mnie się nie udało

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Rafał my chcemy coś ekstra świeży pstrąg upieczony w masełku z przepisu Tomkowego....
ewentualnie w nowym hotelu (Hotel Niemcza SPA) możesz porozmawiać o cateringu i dodatkowym karnecie na SPA i damy Ci spokój w niedzielę

ewentualnie w nowym hotelu (Hotel Niemcza SPA) możesz porozmawiać o cateringu i dodatkowym karnecie na SPA i damy Ci spokój w niedzielę

- rafkow
- Kontakt:
Dowiozę z trasy jako zimną płytęZbyszekC pisze:Rafał, sorry za wtrącenie ale gdzie w okolicach Niemczy takie wyszukane kuchnie znajdziesz?

Jakbym Cię Kasiu nie znał, to bym dał się nabraćkasiawro pisze:i damy Ci spokój w niedzielę

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Zimna płyta odpada, tym bardziej w Niemczy, prawda Irie?rafkow pisze:Dowiozę z trasy jako zimną płytęZbyszekC pisze:Rafał, sorry za wtrącenie ale gdzie w okolicach Niemczy takie wyszukane kuchnie znajdziesz?
Jakbym Cię Kasiu nie znał, to bym dał się nabraćkasiawro pisze:i damy Ci spokój w niedzielę
Rafał w niedzielę damy Tobie spokój, aby Tomuś nie zapomniał, że żyje