Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Tu będzie BARDzo fajny blog ;-)
Głową, kufa jak na moje oko super i te uda 

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Zgadzam się - elegancki pies. Miałam przyjemność oglądać.Asia_i_Bora pisze:Graf to jedna z ładniejszych czekolad. Subiektywnie ze zdjęć to najfajniejszy gończy chłopak jakiego można teraz oglądać, czy na forach, czy wystawach

Aniu a czy Graf daje Ci się pogłaskać?

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Kasiu jakbyś zamiast kufy wstawiła "profil" to na miejscu Tomka byłabym już zazdrosna.kasiawro pisze:Głową, kufa jak na moje oko super i te uda
"I te uda..."

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Mi zawsze podobały się samce gończe bardziej niż suki (choć mam swoje faworytki), a że gość "wart grzechu" to jak tego nie napisać 
Tomek chyba wie, że nie może być zazdrosny bo zawsze jest numer jeden za te herbatki przynoszone do biurka :happy3

Tomek chyba wie, że nie może być zazdrosny bo zawsze jest numer jeden za te herbatki przynoszone do biurka :happy3
on po prostu jest fotogeniczny
a tak w ogóle to już nie słodźcie tak Grafowi bo chłopak się zawstydzi i nie będzie chciał na spacer wyjść...

a tak w ogóle to już nie słodźcie tak Grafowi bo chłopak się zawstydzi i nie będzie chciał na spacer wyjść...

To ja subiektywnie powiem, że Graf bardzo fajnym gończym jest, chociaż jak dla mnie troszkę za wysokim...ale faktycznie eleganckim w wyrazie jak to się mówi
Nawet dostąpiłam kiedyś zaszczytu, że jak fociłam kucając to podszedł i oparł się o mnie...i o smaczki czasami żebrze
Trochę się otworzył 

Oj zdziwiłabyś sięania N pisze: Aniu a czy Graf daje Ci się pogłaskać?

Zmiana klimatu...totalna 
W niedzielę byłam na wystawie kotów. Oj trudny teren do focenia. Masa ludzi i koty w większości w klatkach. Większość wyluzowana, żeby nie powiedzieć zblazowana. Inny rodzaj oceniania jakoś trudny dla mnie do zaakceptowania. Właściwie zero informacji zwrotnej kto i jak wypadł. Kiedyś jak byłam na wystawie kotów można było podejść bliżej i człowiek coś słyszał - teraz było bardzo daleko i można było wnioskować tylko po minach.
Kocie piękności

Plaskaty kotek

Luz !

Piękna! I w tym przypadku wiem, że wygrała i skończyła championat
Kot bengalski

W niedzielę byłam na wystawie kotów. Oj trudny teren do focenia. Masa ludzi i koty w większości w klatkach. Większość wyluzowana, żeby nie powiedzieć zblazowana. Inny rodzaj oceniania jakoś trudny dla mnie do zaakceptowania. Właściwie zero informacji zwrotnej kto i jak wypadł. Kiedyś jak byłam na wystawie kotów można było podejść bliżej i człowiek coś słyszał - teraz było bardzo daleko i można było wnioskować tylko po minach.

Kocie piękności

Plaskaty kotek

Luz !

Piękna! I w tym przypadku wiem, że wygrała i skończyła championat

Kot bengalski

Championka jeszcze raz

A ten gość r-e-w-e-l-a-c-j-a ! Zupełnie nie mój typ kota ale oczu nie mogłam oderwać.
Taki wyluzowany kot że szok. Tuż przed oceną.

Podczas oceny chodził sobie, łasił się do składu sędziowskiego, zwiedzał stolik...

Wygląda znajomo?

Dobranoc !

- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
Śliczne kociaczki - a ta bengalska to faktycznie cudo
A były kotki singapurskie?

A były kotki singapurskie?