Otrzymałam dzisiaj takie info od wolontariuszki ze schronu w Kruszewie...zdjęcia dwa i coś marne...co o tym psie sądzicie?
''Witam
Do schroniska w Kruszewie trafił kilkuletni samiec w typie ogara, może posokowca.
Nie znamy się na takich psiakach.
Szukamy dla niego domu tymczasowego, a najchętniej przekazalibyśmy go komuś, kto zna potrzeby i specyfikę takich psiaków.
Pies przebywa na otwartym wybiegu, razem z około 120-150 psami.
Załączam zdjęcia, nie są najlepsze, ale co nieco widać
esperanza"
pies w schronisku w Kruszewie
pies w schronisku w Kruszewie
- Załączniki
-
- IMG_9366.JPG (135.19 KiB) Przejrzano 1287 razy
-
- IMG_9368.JPG (132.92 KiB) Przejrzano 1291 razy
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Re: pies w schronisku w Kruszewie
Widziałam takie umaszczenie w krzyżówkach z bokserem. I uszy kłapciaste też wychodzą. Soory ale Ja tu ogara nie widzę. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Wygląda na mix posokowca hanowerskiego. Swoją drogą ładne psisko.
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Zdecydowanie ogar....
bea ja myslę, że powinnaś zastopować, albo rozkęcać się na jeszcze kilku forach....
to tylko moje zdanie

bea ja myslę, że powinnaś zastopować, albo rozkęcać się na jeszcze kilku forach....

to tylko moje zdanie
Węszynosko - Bea się tylko spytała co o tym sądzimy a nie ona napisała, że to pies w typie ogara.
Jak dla mnie nieogarowaty. I z jednej strony wiem, że psy w typie rasy znajdują szybciej domy, opiekę fundacji itp. Ale z drugiej doszukiwanie się na siłę rasy w każdym kundelku mnie drażni.
Jak dla mnie nieogarowaty. I z jednej strony wiem, że psy w typie rasy znajdują szybciej domy, opiekę fundacji itp. Ale z drugiej doszukiwanie się na siłę rasy w każdym kundelku mnie drażni.
Nie muszę, ale napiszę rzecz oczywistą: fajny, bezdomny, zacytowałam maila jakiego dostałam. Nie napisałam, że ogar bo mam oczy. Nie prosiłam też tu o pomoc dla tego psiny.weszynoska pisze:Zdecydowanie ogar....![]()
bea ja myslę, że powinnaś zastopować, albo rozkęcać się na jeszcze kilku forach....![]()
...
Może go ktoś wypatrzy. Jak parę innych bezdomniaków tutaj.
Ładny pies. Bezdomny. Tyle.
Na tym forum w adopcjach są też od początku zamieszczane psy szukające domów. Kundle. Przeróżne. Schronowce, bezdomniaki, przeróżne mixy, nawet koty. "Zdecydowanie" nie ogary też.
Co do cytatu powyżej: uważam, że się zagalopowałaś Węszynosko. Nic Ci do tego na jakich forach siedzę i nie Ty decydujesz co mam "zastopować" a co nie i gdzie się mam "rozkręcać"

A najlepiej pomyśl co piszesz bo się kompromitujesz na adopcjach takimi wpisami (to tylko moje zdanie).
Gryfna: a wiesz, że miałam takie samo wrażenie patrząc na te dwie (marne) fotki, ale byłam ciekawa Waszego zdania.
Można spróbować z posokowcami 
Gdyby miał czaprak to by przeszedł ale wobec pręgowania jesteśmy bezsilni

Ania W pisze:...