Dzięki Ewa, hodowla była na wystawie w Będzinie, szkoda że nie pomyślałam żeby odwiedzić ring.
Niestety nie podają telefonu kontaktowego ale napiszę do nich moze się odezwą.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Zespół Fanconiego???
Czy może ktoś wie co słychać u Czuprynki? 

Dziękuje Ewa za zainteresowanie, jak to zwykle bywa brak wiadomości to dobra wiadomość ,nic nowego się nie dzieje, mała bryka, trzeba tylko uważać żeby nie za intensywnie bo od razu są objawy przeciążenia i się hiperwentyluje. Trochę zmarniała przez stres związany z wyjazdem do Wrocławia, złapała nawet lekką infekcję jelit ale dostała leki i jest ok. Na szczęście mamy rozsądnego weta. Zaliczyła też pierwszą ranę na łapie pomiedzy opuszkami , gdzieś w parku musiała stanąć na szkło , goi się ładnie po octenisepcie,nawet nie jechałyśmy do weta.
No i nie rezygnuję z marzeń o ogrodzie dla niej. Pozdrawiam.
Małgosia&Sarabanda&Czuprynka
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Zapewniam ,nie tylko Ewę interesuje co u Was
Zerknęłam na czat ,a tam nie bardzo zrozumiałam ,co to znaczy ostatni spacer z Czuprynką ?
Zerknęłam tutaj i dzięki Bogu spokojnie
Myślę ,że nie tylko wet rozsądny ,ale przede wszystkim widać u Ciebie ma świetną opiekę .Niektórych rzeczy nie da się uniknąć ,ale wiele można i to jest ważne !
Pozdrawiamy!

Dobra .jak to zwykle bywa brak wiadomości to dobra wiadomość

Super ,ja tez mam podobne marzenieNo i nie rezygnuję z marzeń o ogrodzie dla niej

Pozdrawiamy!
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Niech bryka dalej, byle nie tak intensywnie. Cieszę się, że to się tak jakby trochę ustabilizowało. I niech się za bardzo nie stresuje. Trzymam kciuki.SARABANDA pisze:brak wiadomości to dobra wiadomość