Meldujemy się na tymczasie w Piastowie. Nie mogę się jeszcze ogarnąć. Zgubiłam gdzieś Cygi książeczkę zdrowia

Co teraz? Na pewno gdzieś jest, lecz nie wiadomo gdzie...Dobrze, że jest forum, daty cieczek ustaliłam

Na foty całkowity brak czasu. Cyga nadal jest niereformowalna i ma szlaban na nie-swój ogródek. Zaprosiła Cenara, który wykopał 2 doły; Cyga kontynuowała dzieło

. Niestety na działce (wynajmujemy piętro domu z działką ale tuż przy właścicielach

) jest (oczko w głowie właściciela) - staw ze złotymi rybkami

. Cyga uparcie brodzi w nim po kolana, Cenar przegiął - wlazł po brzuchacz...Wodopój stał się ulubionym miejscem. Po tym jak postanowiła odłączyć oświetlenie stawu, wywlekając kabel doprowadzony do lampek po całej działce (w kawałkach) ma szlaban na ogródek
Aniu, pokaż mi te spacerowe tereny bo Cyga rozniesie tymczas
Została wydalona i mieszka "w klatce pod schodami". Jak przeczytałam to określenie z wątku Caro z Krainy Daniela to od razu mi się skojarzyło. Zrobię fotkę to zobaczycie. Wynajmujemy na górze osobne mieszkanie a Cyga pod schodami ma swoje miejsce

Wczoraj postanowiła nas odwiedzić podczas naszej nieobecności: sama otworzyła drzwi przesuwane na górę, skonsumowała pół kostki masła, zostawiając tylko tłuste plamy na panelach

; potem rozlożyła się na kanapie i odgryzła ucho misiowi z bazarkowa, który miał już imię Pichitek nadane przez Iwo
Nie mam siły...Obok mieszka sunia owczarka niemieckiego - tak lękliwa i z agresją totalną na tle lękowym, więc przyjaźni nie będzie. Przy próbie nawiązania przyjaźni po obwąchaniu ugryzła Cygę w fafla i wtedy moja pierdoła tez się wkur... i od tej pory pewniej się poczuła, wyczuwając jej strach i czasem biega wzdłuż ogrodzenia jak pitbul
Ale generalnie zachwyt nad owczarkami też mi mnął...Nie zjada kabli i rybek, podchodzi tylko do wodopoju z jednej strony stawiku ale za to napier...od wiczora do rana skoro strużujący
Ale generalnie jest fajnie; jak się trawa zazieleni to wyciungnę aparat z dna szafy
Aha, pytanie mam:
W 2011 r. Cyga zdobyła uprawienienia hodowlane. Jaki druk do US mam złożyć(chcę płacić ryczałt od suki hodowlanej). Czy to razem z pitulcem za 2011 złożyć?