Kamil z Katowic (Ghost10)
Kamil z Katowic (Ghost10)
Witam, jestem Kamil a na forum mam nick Ghost10. Mieszkam w Katowicach. Nie mam i nie miałem wcześniej żadnego psa. Do gustu przypadł mi właśnie ogar polski, ponieważ: jest to pies silny, czytałem że ma doskonałą orientację w terenie co się zapewne tez przyda przy wypadach w las czy w góry, nie jest psem agresywnym, łatwo się uczy, jest wierny. 

- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: Kamil z Katowic (Ghost10)
Witaj.
Wymieniłeś same dobre cechy
Jeżeli dodasz do tego, ze Ogar jest leniwy, wygodnicki, czasami egoistyczny. Swoją inteligencję wykorzystuje dla swojej wygody. Doskonale potrafi manipulować ludźmi tak, aby cały czas znajdować się na piedestale.
Poszukaj opisów bohatera Trylogii Sienkiewiczowskiej, imć Onufrego Zagłobę -wszystkie jego cechy i przywary posiada Ogar
Jezeli cię to nie przeraża, to jeszcze raz witaj.
P.S Ogar obroży powinien mieć napis " Minister zdrowia ostrzega! Rasa silnie uzależniajaca. Długotrwałe przebywanie w pobliżu Ogara spowoduje nieodwracalne zmiany w życiu"
Sławek
Wymieniłeś same dobre cechy

Jeżeli dodasz do tego, ze Ogar jest leniwy, wygodnicki, czasami egoistyczny. Swoją inteligencję wykorzystuje dla swojej wygody. Doskonale potrafi manipulować ludźmi tak, aby cały czas znajdować się na piedestale.
Poszukaj opisów bohatera Trylogii Sienkiewiczowskiej, imć Onufrego Zagłobę -wszystkie jego cechy i przywary posiada Ogar

Jezeli cię to nie przeraża, to jeszcze raz witaj.
P.S Ogar obroży powinien mieć napis " Minister zdrowia ostrzega! Rasa silnie uzależniajaca. Długotrwałe przebywanie w pobliżu Ogara spowoduje nieodwracalne zmiany w życiu"
Sławek
Wesna z Gończaków
Witaj raz jeszcze
A teraz przyznaj się szybciutko jakiego ogara już poznałeś na żywo

A teraz przyznaj się szybciutko jakiego ogara już poznałeś na żywo

Kolega z gór ma ogara.
- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Witaj.
No to czekamy, kiedy się pochwalisz własnym ogrem. Do wszystkich zalet i wad tego psa dodałbym jeszcze trwałe w skutkach zmiany w psychice... właściela
No to czekamy, kiedy się pochwalisz własnym ogrem. Do wszystkich zalet i wad tego psa dodałbym jeszcze trwałe w skutkach zmiany w psychice... właściela

Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Rodzice kupili wczoraj neostrade?
Mój kolega też ma ogaraGhost10 pisze:Kolega z gór ma ogara.

Zobaczyłeś ogara u kolegi i już go chcesz ?

ale pojechałeś, nie obraź się, do ogara masz jeszcze troche czasu.Ghost10 pisze:.... łatwo się uczy..
Ja bym Ci nie oddał Ogara, narazie ( nie jestem hodowcą)
Jeden minister ( od naucznia zresztą) do dzis nie wyrwał ogara, choć sie starał.
Pozdrawiam.
Ogary tak mają, dzięki temu przetrwały.
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
Wyrwał, wyrwał. Tylko oddał.