Cyga miala okazje sie wyzyc, na pewno. Dobrze, ze jakis snieg sie w koncu pojawil tej zimy

No faktycznieNie myslalam, ze takie 3dniowe malce juz tak powaznie wygladaja
Świniaciunie to zagniazdowniki. Przychodzą na świat bardzo samodzielne, drugiego dnia już skubały jedzonko ale z mamą powinny być do ok. 4 tygodnia. Żeby tak ludzkie dzieci szybko się ogarniały...irie pisze:Nie myslalam, ze takie 3dniowe malce juz tak powaznie wygladaja
Zamawiałam u Hifica - polecam. Tylko są robione na wymiar - trzeba trochę pomierzyć psa po złożeniu zamówienia(jest też delikatna regulacja ale robią indywidualnie dla konkretnego psa). Są na Allegro. Materiał fajny - taśma alpinistyczna. To jest typowa pulka - do ciągnięcia ale są też uprzęże z jednym zaczepem na zadzie u nasady ogona. Wtedy taka uprząż jest bardziej uniwersalna ale przy sankach może pies przykucać/próbować biec bokiem. Do tego lina amortyzowana - przyda się też na rower.Asia_i_Bora pisze:Fajowe szelki, jakie to?
O, a gdzie znalazłaś ?! Bo mi też taki "chodzi po głowie"miszakai pisze: Hej, a co sądzicie o Nikonie D80 z obiektywem Tamron 18-200? Mamy okazję odkupić z małym przebiegiem i chyba go wezmę.Trochę nam wariuje przy bardzo jasnym tle - biała ściana itp. - nie może focusa ustawić na trybie automat,ale jestem tak wyposzczona fotograficznie, że chyba go przygarnę